Plan je bezoek


Corona maatregelen

In verband met het coronavirus zijn er een aantal extra maatregelen genomen in Museum Speelklok om jullie bezoek aan het museum zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Muziek speelt de hoofdrol tijdens jouw bezoek aan het museum en de zelfspelende muziekinstrumenten staan te popelen om hun beste klanken aan je te laten horen!

Registratie verplicht

Bij de kassa van Museum Speelklok wordt gevraagd om je naam, telefoonnummer en e-mailadres te registreren. Dit is alleen nodig wanneer je geen online ticket gekocht hebt. Zo kan er contact met je opgenomen worden op het moment dat er een bezoeker tegelijkertijd met jou in het museum geweest is die positief getest is op COVID-19. Je gegevens zullen alleen gebruikt worden mocht deze situatie zich voordoen.

Bezoek richtlijnen

Voor jouw veiligheid en die van onze medewerkers hebben we een aantal richtlijnen opgesteld, die in lijn zijn met die van het RIVM. Lees hier onze bezoek richtlijnen die vanaf nu gelden in Museum Speelklok. We verzoeken iedereen die naar het museum komt, deze richtlijnen vooraf te lezen.

Koop vooraf of loop spontaan naar binnen 

We verkopen vanaf 1 juli 2020 ook weer tickets aan de kassa van het museum! Het is niet langer verplicht is om vooraf aan je bezoek online een ticket te kopen. Wil je dus spontaan een bezoek brengen aan het museum? Dat kan! Loop bij ons naar binnen en koop een ticket aan de kassa. Natuurlijk staat de veiligheid van al onze bezoekers nog steeds voorop. Daarom houden wij ons netjes aan de 1,5 meter afstand en laten wij maximaal 240 bezoekers op hetzelfde moment binnen.

Aangepaste route
Om jullie gezondheid te waarborgen wordt er tijdens de Muzikale Tour met stippen aangegeven waar je kan staan om de 1,5 meter afstand de bewaren. Luister verder goed naar de instructies van de medewerkers van Museum Speelklok. De Muzikale Tour eindigt in Museumcafé Klok. Hier kan je een lekkere versnapering nemen of vervolg je gelijk je route door de rest van het museum. Na het Museumcafé loop je via een éénrichtingsroute door de rest van het museum, langs de promenades en de Museum Expeditie. Hier ontdek je nog meer zelfspelende muziekinstrumenten en lees je over hun achtergrond. De route eindigt in onze Koninklijke Kamer.

Museumwinkel en Museumcafé Klok 
Ook zonder toegangskaartje voor het museum ben je van harte welkom in onze Museumwinkel en in ons gezellige Museumcafé Klok.

Terug naar boven
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly Internet

Wij maken gebruik van cookies om je websitebezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.