Plan je bezoek


Coronamaatregelen

Vanaf 25 september gaan de nieuwe coronamaatregelen van de overheid in. Voor het museum betekent dit dat het niet meer verplicht is om anderhalve meter afstand te houden. Daarnaast heb je geen coronatoegangsbewijs nodig om het museum te mogen bezoeken. Wel heb je een coronatoegangsbewijs nodig voor een bezoek aan het Museumcafé en de concerten en evenementen die we organiseren.

Museumbezoek
Voor een bezoek aan ons museum heb je geen coronatoegangsbewijs nodig. Je bent ook niet meer verplicht om anderhalve meter afstand te houden. Wij zullen wel nog steeds zorgen voor schone deurklinken, trapleuningen en toiletten. In het museum staat bij de ingang een desinfecteerzuil.

Bezoek aan het museumcafé
Volgens de coronamaatregelen van de overheid heb je voor een bezoek aan het museumcafé WEL een coronatoegangsbewijs en geldig ID nodig. Dit kun je bij de ingang van het museumcafé zelf laten zien.

Bezoek aan een concert of evenement
De concerten, voorstellingen en evenementen in ons museum zijn ook alleen toegankelijk met coronatoegangsbewijs en geldig ID. Dit zullen we bij de ingang van de zaal controleren.

Betaalmogelijkheden
In het museum kunt u betalen met de pin of met uw mobiel. Betalen met contant geld is niet mogelijk.

 

Terug naar boven
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly Internet