Plan je bezoek


Coronamaatregelen

In verband met het coronavirus zijn er een aantal extra maatregelen genomen in Museum Speelklok om jullie bezoek aan het museum zo veilig mogelijk te laten verlopen. Lees deze goed door voor jouw bezoek.

Muziek speelt, ondanks alle maatregelen, de hoofdrol tijdens jouw bezoek aan het museum en de zelfspelende muziekinstrumenten staan te popelen om hun beste klanken aan je te laten horen!

Online reserveren noodzakelijk

Je bent tijdelijk verplicht om vooraf aan je bezoek online je tickets te reserveren. Dit betekent dat je niet meer spontaan Museum Speelklok binnen kan lopen. Let op: we werken niet met tijdsblokken. Je kan voor nu een ticket voor een hele dag reserveren.

Verder staat de veiligheid van al onze bezoekers nog steeds voorop. Daarom houden wij ons netjes aan de 1,5 meter afstand en laten wij maximaal 240 bezoekers op hetzelfde moment binnen. Wanneer het stoplicht dat bij de ingang van het museum staat op de dag van je reservering op rood staat, vragen wij je om te wachten totdat deze weer op groen springt. Houd de druktemonitor van Utrecht goed in de gaten.

Mondkapjes verplicht
Bij een bezoek aan het museum stellen wij het dragen van een mondkapje verplicht. Kinderen t/m 12 jaar hoeven geen mondkapje te dragen.

Bezoek richtlijnen

Voor jouw veiligheid en die van onze medewerkers hebben we een aantal richtlijnen opgesteld, die in lijn zijn met die van het RIVM. Lees hier onze Bezoekrichtlijnen die vanaf nu gelden in Museum Speelklok. We verzoeken iedereen die naar het museum komt, deze richtlijnen vooraf te lezen.

Aangepaste route
Om jullie gezondheid te waarborgen wordt er tijdens de Muzikale Tour met stippen aangegeven waar je kan staan om de 1,5 meter afstand de bewaren. Luister verder goed naar de instructies van de medewerkers van Museum Speelklok. De Muzikale Tour eindigt in Museumcafé Klok. Hier vervolg je gelijk je route door de tentoonstelling Straatbeeld en de rest van het museum. Ontdek zelf nog meer zelfspelende muziekinstrumenten in de Museum Expeditie en doe de Beeldzoeker of ga op zoek naar orgelaapje Toon. De route eindigt in de Koninklijke Kamer.

 

Terug naar boven
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly Internet