Plan je bezoek


Coronamaatregelen

In verband met het coronavirus zijn er een aantal extra maatregelen genomen in Museum Speelklok om jullie bezoek aan het museum zo veilig mogelijk te laten verlopen. Lees deze goed door voor jouw bezoek.

Muziek speelt, ondanks alle maatregelen, de hoofdrol tijdens jouw bezoek aan het museum en de zelfspelende muziekinstrumenten staan te popelen om hun beste klanken aan je te laten horen!

1,5 meter afstand
Verder staat de veiligheid van al onze bezoekers nog steeds voorop. Daarom houden wij ons netjes aan de 1,5 meter afstand en laten wij maximaal 240 bezoekers op hetzelfde moment binnen. Wanneer het stoplicht dat bij de ingang van het museum staat op de dag van je reservering op rood staat, vragen wij je om te wachten totdat deze weer op groen springt. Houd de druktemonitor van Utrecht goed in de gaten.

Blijf thuis bij koorts of griep
Als u zelf of iemand van uw huishouden een van de volgende klachten vertoont – neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C) – dan vragen wij u thuis te blijven totdat iedereen 24 uur lang klachtenvrij is. Mocht u na het kopen van een ticket door corona verschijnselen niet naar het museum kunnen komen, laat het ons dan op voorhand weten. Dit kan door te mailen naar support@globalticket.nl met uw ticket als bijlage of te bellen naar +31 (0)20 244
2877.

Betaalmogelijkheden
In het museum kunt u betalen met de pin of met uw mobiel. Betalen met contant geld is niet mogelijk.

Volg de aanwijzingen in het museum
Medewerkers zijn herkenbaar aan het logo van Museum Speelklok. De route door het museum is eenrichtingsverkeer en wordt met pijlen en borden aangegeven. Op kruispunten staan
instructieborden.

Desinfecteer uw handen
In het museum staat bij de ingang een desinfecteerzuil. Toiletten, deurklinken en trapleuningen worden gedurende de dag met grote regelmaat gereinigd door medewerkers van het museum.

Aangepaste route
Om jullie gezondheid te waarborgen wordt er tijdens de Muzikale Tour met stippen aangegeven waar je kan staan om de 1,5 meter afstand de bewaren. Luister verder goed naar de instructies van de medewerkers van Museum Speelklok. De Muzikale Tour eindigt in Museumcafé Klok. Hier vervolg je gelijk je route door de tentoonstelling Straatbeeld en de rest van het museum. Ontdek zelf nog meer zelfspelende muziekinstrumenten in de Museum Expeditie en doe de Beeldzoeker of ga op zoek naar orgelaapje Toon. De route eindigt in de Koninklijke Kamer.

 

Terug naar boven
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly Internet