11 december 2018 t/m 6 januari 2019

Muzikale kerstrondleidingen

11 december t/m 6 januari 10:00u 17:00u Museum Speelklok Kinderen, Volwassenen

In de kerstperiode staat Museum Speelklok niet alleen in het teken van muzikale robots, maar ook helemaal in het teken van Kerst!

Muzikale kerstrondleidingen

Kom in de koude wintermaanden samen naar Museum Speelklok en beleef een magische wereld vol muziek. Vanaf 11 december krijgen de Muzikale Rondleidingen die dagelijks worden gegeven een echt kersttintje. Zing mee met verschillende kerstliedjes zoals Jingle BellsAll I Want for Christmas Is You en denneboom en laat je helemaal onderdompelen in de muzikale kerstsferen. 

Silent robot-kinderdisco

Speciaal voor de jonge bezoekers is er in de kerstvakantie, 22 december t/m 6 januari, nog meer kerstvertier! Stap na de Muzikale Kerstrondleiding de silent robot-kinderdisco binnen. Lichten uit, spotlights aan en dansen maar! Die voeten mogen van de vloer, want stilstaan is geen optie. Doe jij een echte robot-dansmove op de kerstmuziek die je in de oren klinkt? Iedere dag is de silent disco open van 11.00 uur tot 16.30 uur. 

Robots love Music
Naast de kerstactiviteiten is de tentoonstelling Robots love Music nog t/m 3 maart 2019 te bezoeken voor jong en oud. Ontdek dat robots niet alleen hersens, maar ook een hart hebben.

Terug naar boven
laad eerdere berichten
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly