Particulieren


Uitnodiging Vriendenconcert

Namens Stichting Appeltaartconcerten en Stichting Vrienden Museum Speelklok nodigen wij u graag uit voor het vriendenconcert op zaterdag 23 september 2017.

Stichting Appeltaartconcerten geeft concerten in heel Nederland voor bijzondere doelgroepen. Onder leiding van Michiel Holtrop, oprichter en artistiek leider van Stichting Appeltaartconcerten, spelen hij en zijn collega’s uit het Nederlands Philharmonisch Orkest dit jaar op een reeks bijzondere locaties. In deze concertreeks zal Museum Speelklok ook een belangrijke rol gaan spelen, waarbij  onze unieke zelfspelende muziekinstrumenten een podium zullen krijgen. Kijk voor meer informatie over Stichting appeltaartconcerten op www.stichtingappeltaartconcerten.nl

De unieke samenwerking zal op 23 september een officiële start krijgen met een concert voor de Vrienden van beide organisaties.

Tijden

U bent zaterdag 23 september vanaf 16:30 uur van harte welkom in Museum Speelklok. Als vanzelfsprekend wordt u door ons ontvangen met appeltaart en koffie. Het concert start stipt om 17:00 uur. Na afloop, vanaf 17:45 uur is er voldoende gelegenheid om na te praten onder het genot van een borrel. Wilt u aanwezig zijn? Meld u dan aan door een email te sturen naar vrienden@museumspeelklok.nl.

Wij hopen u op 23 september te ontmoeten,
Stichting Appeltaartconcerten en Stichting Vrienden Museum Speelklok

Tijd: 16:30 – 19:00 uur
Adres: Steenweg 6, 3511 JP Utrecht

Terug naar boven
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly