Zaalverhuur


Feesten

Midden in het centrum van Utrecht vormt het huis van Museum Speelklok, de middeleeuwse Buurkerk een bijzondere locatie voor uw ontvangst!

U kunt bij ons terecht voor uw huwelijksfeest, om een verjaardag te vieren, voor een personeelsfeest of bedrijfsuitje, een kerstdiner, een jubileum, een nieuwjaarsborrel en nog veel meer! Op maandagen en na sluitingstijd is het museum geheel voor u!

Zo kunt u bijvoorbeeld uw gasten ontvangen in het recent gerenoveerde Museumcafé Klok met een hapje en een drankje en dineren in de prachtige danszaal. Voor grote gezelschappen kunnen er maximaal 500 personen terecht voor een vrolijk feest in het middeleeuwse Middenschip. Ook een andere indeling is zonder meer mogelijk. Een feest met catering is ook mogelijk, waarbij u kunt kiezen voor een buffet, uitgeserveerd diner of walking dinner. Het menu zal worden samengesteld aan de hand van uw wensen en wordt altijd op maat gemaakt. Ook voor een borrel stellen wij graag enkele mooie hapjes voor u samen.

Een exclusieve rondleiding door onze museumzalen, speciaal voor u geopend, voegt een extra dimensie toe aan uw ontvangst. Hiermee geeft u uw familie of collega’s een mooi en vrolijk cadeau ter ere van bijvoorbeeld uw verjaardag, huwelijksfeest of personeelsuitje.

U bent vrij om uw programma en zalen precies zo samen te stellen zoals u dat prettig vindt. Heel graag ontvangen wij u voor een persoonlijk gesprek in ons museum, waarin we de wederzijdse wensen en mogelijkheden kunnen verkennen. Op basis hiervan maken wij graag een offerte op maat.

Groepsbezoek

Wilt u uw verjaardag, activiteit met de groep of bedrijfsuitje net dat beetje extra geven? Ook dat kan! Tegen een meerprijs van € 50,00 kunt u tijdens de reguliere openingstijden gebruik maken van een privérondleiding die enkel en alleen voor u en uw gasten op maat wordt gemaakt. Daarnaast kunt u in Museumcafé Klok of de Transeptzaal terecht voor een vrolijke ontvangst met bijvoorbeeld taart, een uitgebreide lunch of een hightea. Neem voor speciale groepsactiviteiten contact op via de onderstaande gegevens.

Contact

Voor meer informatie, een algemene prijsindicatie of het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren bellen of mailen: 030 232 60 81 / verhuur@museumspeelklok.nl

Terug naar boven
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly Internet

Wij maken gebruik van cookies om je websitebezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.