Zaalverhuur


Congres / symposium

Gehuisvest in de Middeleeuwse Buurkerk heeft Museum Speelklok jarenlange ervaring in het ontvangen van vele (inter)nationale groepen binnen en buiten de reguliere openingstijden!

Op deze unieke en muzikale locatie, midden in het centrum van Utrecht, organiseren wij heel graag samen met u een persoonlijk ontvangst die zal klinken als een klok.

Vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten

Museum Speelklok biedt de ideale plek voor vergaderingen of zakelijke bijeenkomsten in het centrum van Utrecht. Tijdens openingstijden van het museum kunt u met een maximum van ongeveer 90 personen terecht in onze zogenaamde glazen ‘Transeptzaal’ op de tweede verdieping. Hier zit u bijna in de nok van de middeleeuwse kerk en heeft u een prachtig uitzicht over het museum. Er is tevens ruimte voor diverse koffie- en theepauzes, lunches of borrels. De Transeptzaal is zeer geschikt voor groepsactiviteiten zoals presentaties, vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten en door u te organiseren workshops.

Op maandagen en na sluitingstijd staat het museum geheel tot uw beschikking en heeft u de mogelijkheid om in alle rust een groepsactiviteit te plannen. Zo is er de mogelijkheid te vergaderen op een plek naar keuze, of zelfs een volledig congres te organiseren. Het grote en centrale Middenschip met de prachtige monumentale gewelven biedt ruimte voor grote bijeenkomsten. Ook ons professionele podium, inclusief technische ondersteuning, is hier tegen een meerprijs beschikbaar. Alle museumzalen zijn bovendien geschikt voor workshops of bijeenkomsten van diverse grootte. Museumcafé Klok is uitermate geschikt voor een lunch of ontvangst met koffie en thee.

In alle ruimtes kunnen wij de noodzakelijke audiovisuele middelen voor u verzorgen. Ook kunt u altijd gebruik maken van de Muzikale Rondleiding langs de vrolijke zelfspelende collectie van het museum als perfecte onderbreking of exclusieve afsluiting van uw dag. Nog niet toegekomen aan de inschrijfprocedure, of indeling van uw deelnemers in de verschillende workshops? Ook op dit vlak voorzien wij u graag van advies! Uiteraard maken wij tevens graag een combinatie voor u met een afsluitende borrel of zelfs diner.

Contact

Voor meer informatie, een algemene prijsindicatie of het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren bellen of mailen: 030 232 60 81 / verhuur@museumspeelklok.nl

Terug naar boven
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly Internet

Wij maken gebruik van cookies om je websitebezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.