Vrienden


Ondernemers

Veel (Utrechtse) ondernemers hebben een Ondernemersvriendschap gesloten met het museum.

Jonge en oudere ondernemers ontmoeten elkaar tijdens de bruisende en interessante Ondernemersborrels. De Ondernemersvrienden bloeien: in 2014 zijn wij de 50 Ondernemersvrienden gepasseerd! Ondernemersvrienden doneren een bedrag van €250,- per jaar aan de Stichting Vrienden.

Naast “gewone” ondernemersvrienden zijn er ook Zilveren Ondernemersvrienden en Gouden Ondernemersvrienden. Zij doneren een groter bedrag en met hen maakt de Stichting Vrienden maatwerkafspraken voor bijzondere activiteiten en ontvangsten.

Veel Ondernemersvrienden organiseren formele en informele bijeenkomsten, ontvangsten en feesten in het museum. Alle Ondernemersvrienden krijgen 10% korting op de kosten voor het huren van Museum Speelklok voor een ontvangst, borrel of diner. Daarnaast krijgen de Ondernemersvrienden ook het museumtijdschrift en 10% korting op boeken en geschenken uit de Museumwinkel.

Wil je kennismaken, een uitnodiging ontvangen of heb je belangstelling voor het worden van een Zilveren of Gouden Vriend? Meld je dan nu aan door een e-mail te sturen met jouw gegevens (naam, adres en telefoonnummer) naar vrienden@museumspeelklok.nl. Direct vriend worden is eveneens mogelijk.

Terug naar boven
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly Internet

Wij maken gebruik van cookies om je websitebezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.