7 juli 2021 t/m 28 juli 2021

30 Minuten Orgelconcerten in juli

7 juli t/m 28 juli 11:45u 12:15u Museum Speelklok Volwassenen

Deze zomer staat het kerkorgel van Museum Speelklok opnieuw centraal tijdens een reeks Orgelconcerten. Ga zitten, sluit je ogen, luister en geniet van de prachtige klanken!

Iedere woensdag in juli speelt een organist op het Witte-orgel tijdens een 30 Minuten Orgelconcert. De organisten laten tijdens de orgelconcerten een variatie van muziek horen.

Toegang is gratis op vertoon van uw museum toegangsbewijs, maar vanwege de coronamaatregelen is reserveren van tevoren wel nodig. Reserveer vooraf door het aantal personen en de gewenste datum te mailen naar info@museumspeelklok.nl om op de reserveringslijst te komen. Telefonisch reserveren is ook mogelijk. Je ontvangt een bevestiging en vol is vol. Koop online of bij de kassa je tickets voor het museum.

• Woensdag 7 juli, 14 juli, 21 juli en 28 juli
  • Van 11:45 uur t/m 12:15 uur
  • Prijs orgelconcert: gratis toegang
  • Koop apart je toegangstickets voor Museum Speelklok

Bekijk hieronder het programma per week. Meer info over de spelers volgt op korte termijn.

Woensdag 7 juli: Diederick Clements

Woensdag 14 juli: Matthijs Breukhoven