Zien & Doen

14 april 2015

Meivakantie: Beestachtige Muzikale Kinderrondleiding

Kom uit volle borst meezingen met verschillende dierendeuntjes en dierenliedjes tijdens de meivakantie in Museum Speelklok te Utrecht!

In de meivakantie, 2 mei t/m 10 mei, worden er weer allemaal leuke activiteiten georganiseerd in Museum Speelklok in Utrecht. Zo zullen de dieren uit de collectie tijdens de Beestachtige Muzikale Kinderrondleiding extra onder de aandacht worden gebracht. Ook laten verschillende zelfspelende muziekinstrumenten echte dierendeuntjes horen. Zing allemaal mee met onder andere ‘Berend botje’ en ‘Ik zag twee beren broodjes smeren!’

Beestachtige Muzikale Kinderrondleiding
2 t/m 10 mei, elke dag om 12.00 uur, 13.00 uur en 14.00 uur. 

Samen het Konijn in de Kool wakker maken tijdens de kinderrondleiding - Museum Speelklok Utrecht

De Beestachtige Muzikale Kinderrondleiding wordt georganiseerd in het kader van de gezinstentoonstelling Beestenboel. In de tentoonstelling spelen de muzikale dieren uit de collectie de hoofdrol! Deze beestjes zorgen al eeuwen voor vermaak. De dieren in de tentoonstelling zijn er in alle soorten en maten, van de Zingende Nachtegaal en het Konijn in de Kool, tot het aapje van de orgelman en de prent van de dansende poesjes op een speeldoos. En allemaal maken ze muziek!

Naast kijken en luisteren, krijgen de kinderen ook volop de kans om zelf op onderzoek uit te gaan naar gekke weetjes over de dieren in de tentoonstelling en kunnen ze aan de slag op de interactieve speelmuur met o.a. de apen, poezen en konijnen. De tentoonstelling Beestenboel is van 30 april t/m 1 november 2015 te bezoeken.

Terug naar boven
laad eerdere berichten
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly