6 oktober 2023

Concertavond in Museum Speelklok

Vrijdag 6 oktober is er weer een concertavond in Museum Speelklok! Met deze keer een bijzondere muzikale primeur.

Op deze concertavond zal dansorgel de Hooghuys weer opnieuw zijn intrede maken in de danszaal van Museum Speelklok. De afgelopen jaren is er in het restauratieatelier hard gewerkt aan dit orgel en staat hij vanaf 6 oktober weer als herboren in het museum! Ook alle andere topstukken uit de collectie spelen de mooiste muziek en de bar in het museumcafé is de hele avond geopend. Mis het niet!

Iedereen is van harte welkom in het museumcafé voor een hapje en een drankje vanaf 17.00 uur. Aanvang van het programma is vanaf 19.00 uur. Leden van de Kring van Draaiorgelvrienden hebben recht op gratis toegang voor twee personen. Voor niet-leden gelden de reguliere toegangsprijzen.

Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly