3 september 2020

GIST! Festival in Museum Speelklok

3 september 19:30u 23:00u Museum Speelklok Volwassenen
Bestel tickets

Donderdag 3 september vindt het GIST Festival plaats in Museum Speelklok. Een borrelende avond vol avontuurlijke muziek.

Het nieuwe Utrechtse collectief GIST verzorgt op 3 september een eerste festivalavond in Museum Speelklok. GIST bestaat uit vijf jazzmusici met een voorliefde om buiten muzikale grenzen te treden. En waar kan dat beter dan in de speelse omgeving van Museum Speelklok? Naast drie hoofdacts op het hoofdpodium zijn er ook verscheidene entr’actes te zien in dialoog met de museumcollectie en de ruimte van de voormalige kerk. GIST laat zien dat het muzikaal borrelt in Utrecht, en uiteraard voorziet de avond daarbij ook in eetbare (gegiste) resultaten.

• Donderdag 3 september
  • Aanvang om 19:30 uur
  • Deuren open om 19:00 uur
  • Prijs: €22,50
  • Prijs kinderen, studenten of U-pas: €15,-
  • Locatie: Museum Speelklok
  • Koop hier je tickets!

Wegens beperkte capaciteit raden wij je sterk aan om vooraf een kaartje te reserveren voor dit concert om teleurstellingen aan de deur te voorkomen.

Wat is Gist?

Is een samenwerking van Utrechtse jazzmusici met expansiedrift. We zetten wat we tegen komen om in smakelijke muziek. GIST staat voor méér avontuur, méér bevlogenheid, méér kwaliteit, méér communicatie, méér karakter, méér publieksvriendelijkheid, méér samenwerking, méér nieuwe ideeën, méér concerten, méér happenings. Eigenlijk zijn we alleen tegen baksoda.

Wat doet GIST?

GIST borrelt en ontwikkelt. Daar denk je niet zo veel van te merken, totdat je het eindresultaat proeft. En dat is er of komt eraan in allerlei vormen: DEON, SKOOP, A BIRDS EYE VIEW, LOTZ OF MUSIC, RUBEN’S STONES. Ook organiseert GIST kneedsessies: ontmoetingsconcerten (waarover binnenkort meer).

Waaruit bestaat GIST?

Talloze micro-organismen waaronder saxofonist Ad Colen, fluitist Mark Alban Lotz, bassist Dion Nijland, trompettist Ruben Drenth en klarinettist en componist Steven Kamperman.

Meer informatie vind je op www.gistmuziek.nl