26 december 2018

Doorlopend: Neem gratis een Robothoofd mee naar huis!

Vind jij het robothoofd van de tentoonstelling Robots love Music ook zo leuk? Je mag nu jouw eigen robothoofd halen tijdens het museumbezoek en hem mee naar huis nemen!

Elk kind dat aan het einde van het museumbezoek naar buiten loopt met dit robothoofd op zijn of haar hoofd mag er gratis één meenemen!
We zijn heel benieuwd hoe lang en waar je ‘m ophoudt! Vermeld ons met de hashtag: #MuseumSpeelklok op Facebook en Instagram!

Hoe het werkt? Bij onze Museumwinkel kan je een gratis robothoofd halen, mits je het museum bezocht hebt. Wanneer je er met één op je hoofd het museum uit loopt, krijg je hem helemaal gratis!

• Extra kosten voor het robothoofd: Gratis
  • Tijd: de hele dag door kunnen de kinderen hun robothoofd meenemen
  • Periode: t/m 3 maart 2019
  • Adviesleeftijd: 4+