Zien & Doen

24 augustus 2016

Herfstvakantie voorstelling: Het sprookje van de Chinese Nachtegaal

Op zoek naar een leuke activiteit in Utrecht in oktober? Plan dan je dagje uit in de herfstvakantie naar Museum Speelklok en kom van 15 t/m 23 oktober naar Het sprookje van de Chinese Nachtegaal. Ontdek samen met je familie het betoverende verhaal over de Chinese keizer en een nietig, klein vogeltje.

Tijdens deze muzikale bewerking van het 19e-eeuwse sprookje van Hans Christian Andersen spelen de magische muziekinstrumenten uit het museum uiteraard ook weer mee!

De keizer van China houdt niet van regeren. Het liefst speelt hij, samen met de hofkapelmeester, in de keizerlijke speelkamer met zijn porseleinen racebaan en de terracotta soldaatjes. Daar is de keizer een gelukkig man. Totdat hij op een dag een mysterieus cadeau krijgt van de keizer van Japan…

Theatermaker Kim Arnold speelt deze herfstvakantie in Utrecht een spannend en ontroerend sprookje over échte vriendschap. Maar is het wel een sprookje?

chinese-nachtegaal-liggend

Praktische informatie

  • Herfstvakantie: 15 t/m 23 oktober
  • Weekenden om 11.00 uur en 14.00 uur
  • Doordeweeks om 14.00 uur
  • Toeslag op entreeprijs: €4,-
  • Duur: 50 minuten
  • Adviesleeftijd: van 6 tot 106 jaar
  • Tekst en spel: Kim Arnold

Ticketverkoop

Plan je dagje uit in de herfstvakantie op voorhand en koop hieronder online je ticket voor Museum Speelklok en de voorstelling van Het sprookje van de Chinese Nachtegaal. Kijk alsjeblieft goed naar de ticket opties voordat je de aankoop bevestigt.

* Museumkaarten worden op de dag van bezoek bij de kassa geregistreerd, je betaalt nu alleen de toeslag.
** korting actie bijvoorbeeld van de Albert Heijn, Bank Giro Loterij, Postcode Loterij of andere vouchers voor Museum Speelklok. Je betaalt nu alleen de toeslag, de vouchers worden op de dag zelf verrekend aan de kassa.

Tickets aan de kassa

Binnenkort zijn er ook enkele kaarten aan de kassa van het museum te verkrijgen voor de voorstelling. Om zeker te zijn van je kaartje raden wij aan deze online te kopen.

Herfstvakantie regio Zuid Nederland: op avontuur met de orgelman

Van 24 t/m 30 oktober is de voorstelling van Het sprookje van de Chinese Nachtegaal niet meer te bewonderen in het museum, maar kunnen alle kinderen wel dagelijks om 11.00 uur mee op Draaiorgel Avontuur met de orgelman! Tijdens dit verrassende en interessante avontuur kom je meer te weten over de draaiorgels van Museum Speelklok en kan je zelf ervaren hoe het is om een orgelman te zijn. Klik hier voor meer informatie.

Mede mogelijk gemaakt door 
De voorstelling met het verhaal van de Chinese Nachtegaal wordt mede mogelijk gemaakt door polette.

Terug naar boven
laad eerdere berichten
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly