Zien & Doen

14 oktober 2017 t/m 22 oktober 2017

Herfstvakantie in Museum Speelklok

Tijdens de herfstvakantie, van 14 t/m 22 oktober, is Museum Speelklok elke dag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Ben je, naast Belle en het Beest, op zoek naar nog meer leuke kinderactiviteiten in de herfstvakantie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In het museum ontdek je samen de muzikale wereld van de magische muziekinstrumenten. Het museum is tijdens de herfstvakantie van maandag t/m zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en het is er dag in dag uit één groot feest!

Muzikale Tour
Ook tijdens de herfstvakantie wordt de Muzikale Rondleiding elk uur aangeboden. De eerste start om 10.30 en de laatste om 15.30 uur. Tijdens deze gratis Muzikale Rondleiding hoor je heel veel muziek, gespeeld door de mechanische instrumenten en krijg je leuke anekdotes te horen. Deze rondleiding door het museum duurt ongeveer 45 minuten en start ieder uur.

Muzikale sprookjesvoorstelling Belle en het Beest
Kom in de herfstvakantie iedere dag naar de muzikale sprookjesvoorstelling van Belle en het Beest in Museum Speelklok en laat je meevoeren met een spannend liefdesavontuur. Een leuke activiteit in Utrecht voor kinderen! Hier vind je meer informatie over Belle en het Beest.

Let op: Wanneer de voorstelling Belle en het Beest bezig is, zijn de promenades van het museum tijdelijk niet te bezoeken. Op de momenten dat de promenades niet te bezoeken zijn is de MuziekFabriek ook tijdelijk op een andere plek te vinden.

  • Weekend promenades gesloten van 14.00 uur tot 15.00 uur
  • Doordeweeks promenades gesloten tussen 14.00 uur en 16.00 uur

Herfstvakantie regio Noord: Draaiorgelavontuur

Heb jij iets later herfstvakantie? Ga van 23 t/m 29 oktober dagelijks mee op draaiorgelavontuur met de orgelman! Tijdens de rondleiding leer je alles over de draaiorgels en kan je zelf ervaren hoe het is om een echte orgelman of orgelvrouw te zijn. Kijk hier voor meer informatie.

Tentoonstelling: ‘Vieze liedjes op deftige Speelklokken’
Dé tentoonstelling over guilty pleasures uit de 18de eeuw. Van 12 oktober 2017 t/m 8 april 2018 leggen de chique bellenspeelklokken van Museum Speelklok een stukje pikante geschiedenis bloot in de tentoonstelling Vieze liedjes op deftige speelklokken. Hier vind je meer informatie over ‘Vieze liedjes op deftige Speelklokken’.

Terug naar boven
laad eerdere berichten
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly