10 mei 2019

Woensdag – zaterdag – zondag: Muzikale Kinderrondleiding

Ga iedere woensdag-, zaterdag-, en zondagmiddag mee met de Muzikale Kinderrondleiding. Die voeten mogen van de vloer!

Buiten de schoolvakanties om is er drie keer per week een Muzikale Kinderrondleiding in Museum Speelklok. Tijdens de Kinderrondleiding is er heel veel muziek, wordt er met z’n allen gezongen en mogen de kinderen het Konijn uit de Kool wakker maken. Dit grote feest eindigt in de Danszaal waar natuurlijk een dansje gewaagd mag worden.

De Kinderrondleiding start om 14.00 uur, duurt ongeveer 45 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Tijdens de schoolvakanties vervallen de Kinderrondleidingen, maar staan alle rondleidingen in het teken van de kinderen. In de zomervakantie van 2019 kunnen de kinderen iedere woensdag, zaterdag en zondag op draaiorgelavontuur met de orgelman.

Wil je weten wat je nog meer met de kids kan doen in Museum Speelklok? Neem dan snel een kijkje op onze voor kinderen pagina.