3 mei 2019

Kerken Kijken Utrecht zoekt vrijwilligers

Ben jij gastvrij ingesteld en lijkt het je leuk om bezoekers te ontvangen en rond te leiden in één van de kerken in het centrum van Utrecht? Meld je dan aan om het team van Kerken Kijken Utrecht te versterken deze zomer.

Elke zomer verzorgt Kerken Kijken Utrecht de openstelling van 12 Utrechtse binnenstadskerken voor publiek, met als doel de culturele rijkdom van deze kerkgebouwen te tonen. Dit cultuurhistorische project zou niet mogelijk zijn zonder de vrijwillige inzet van verschillende gastvrije gidsen. Voor het nieuwe seizoen (25 juni t/m 14 september 2019) is Kerken Kijken Utrecht op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om het team te ondersteunen. Wil je meer weten over het worden van een vrijwilliger? Klik dan hier.

Museum Speelklok is gevestigd in één van de kerken van Utrecht, de Buurkerk, en maakt deze zomer onderdeel uit van het programma van Kerken Luisteren. Dit wordt vanuit Kerken Kijken georganiseerd.