Zien & Doen

14 december 2021 t/m 9 januari 2022

Kerst

Vanaf 14 december is Museum Speelklok omgetoverd tot een muzikale kerstwereld! Geniet van de muzikale kerstrondleidingen en prachtige kerstversiering. Bovendien bieden we in de kerstvakantie tussen 11 en 16 uur een gratis, doorlopend kerstprogramma aan op ons podium.

Prachtige kerstvertellingen (27 t/m 31 december)
Op ons podium in het museum vindt doorlopend tussen 11u en 16u een gezellig kerstprogramma plaats. Geniet van de Notenkraker en de Sneeuwkoningin, prachtige kerstverhalen die live door onze museumdocenten worden verteld. Ook nog zin in een spelletje? Met de Muzikale bingo maak je kans op spetterende prijzen! 

Nieuwjaarsklokjes knutselen (2 t/m 9 januari)
In de tweede week van de kerstvakantie kun je in Atelier Speelklok tussen 10.00 en 17.00 uur  Nieuwjaarsklokjes maken en versieren! Je krijgt bij binnenkomst je eigen knutselpakketje voor het maken van een prachtig klokje!

Speelklok Roadshow
Ook is de Speelklok Roadshow dagelijks in het museum te vinden. Een rijdend spektakel met allerlei op elkaar gestapelde kastjes, laden en deurtjes waarachter van alles valt te doen, te leren en te beleven.  

Muzikale Kerstrondleidingen
De Muzikale Rondleiding krijgt tijdens de winterse dagen weer een echt kersttintje. Dat betekent dat je non-stop kerstmuziek hoort vanuit alle hoeken van het museum. De straatorgels, orchestrions en speeldozen spelen hun beste kerstplaten, boeken of rollen en ook de zelfspelende muzikale kerstboom is aanwezig. Luister samen naar bekende liedjes zoals Jingle bells, All I want for Christmas is you en O denneboom en laat je voor even onderdompelen in een magische wereld vol muziek.  

Terug naar boven
laad eerdere berichten
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly