Zien & Doen

19 december 2016

Kerstsferen in Museum Speelklok

Vier tijdens de koude winterdagen samen met je familie en vrienden kerst in Museum Speelklok!

In de kerstperiode, 6 december t/m 8 januari, hoor je in Museum Speelklok non-stop kerstmuziek vanuit alle hoeken van het museum! De straatorgels, orchestrions en speeldozen spelen hun beste kerstplaten, boeken of rollen en de zelfspelende muzikale kerstboom is ook dit jaar weer aanwezig. Ook is het staat er een gigantische kerstboom in het museum. De Muzikale Rondleiding krijgt tijdens de winterse dagen ook weer een echt kersttintje. Kom één van deze dagen genieten van de kerstsferen in het museum en zing mee met verschillende kerstliedjes. Een leuk uitje met de kinderen, maar ook voor volwassenen!

Kerstsprookje de Sneeuwkoningin, met liedjes uit Frozen

In de kerstvakantie, 24 december t/m 8 januari, is dagelijks het spannende voorleessprookje van de Sneeuwkoningin te horen in het museum. Kijk hier voor meer informatie over het kerstsprookje.

Kerstboom
In het Middenschip van onze middeleeuwse kerk staat een gigantische grote en versierde kerstboom. Met de kerstmuziek op de achtergrond is dit dé plek in Utrecht om in de kerstsfeer te komen. Deze kerstboom is aan Museum Speelklok geschonken door Hollandica Bestratingen uit Wageningen. Hollandica heeft veel ervaring met de aanleg van bestratingen en steenwerk voor particulieren, bedrijven en overheid. Hollandica is gespecialiseerd in de aanleg van onder andere bestrating en tuinen. Bedankt en een vrolijk kersfeest Hollandica!

Let op: Museum Speelklok is op 25 december en 1 januari de hele dag gesloten. Op 24 en 31 december sluit het museum om 16.00 uur, de laatste rondleiding start dan om 14.30 uur.

Kerst in Museum Speelklok

Terug naar boven
laad eerdere berichten
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly