Zien & Doen

18 december 2016

Kerstvakantie: de Sneeuwkoningin, met liedjes uit Frozen

Kijk niet in de blauwe ogen van de Sneeuwkoningin want je hart wordt koud! Kom in de kerstvakantie naar Museum Speelklok en luister naar het spannende voorleesverhaal van Gerda en de Sneeuwkoningin.

Tijdens het winterse sprookje spelen de magische muziekinstrumenten van het museum liedjes uit Frozen en kom je helemaal in de kerstsferen! Het kerstsprookje de Sneeuwkoningin is een bewerking van het 19e-eeuwse verhaal van Hans Christian Andersen.

Gerda gaat op zoek naar haar broertje Kai. Hij is vlak voor kerst verdwenen en ze mist hem verschrikkelijk. Hij zal toch niet meegenomen zijn naar het IJspaleis van de Sneeuwkoningin? Het is een barre tocht naar het Hoge Noorden, maar gelukkig hoort ze onderweg prachtige liedjes.

Ben jij ook een grote fan van de film Frozen? Kom dan in je mooiste prinsessenjurk of prinsenpak luisteren naar de muzikale kerstvertelling en krijg een mooie poster mee naar huis!

museum-speelklok-presenteert-de-sneeuwkoningin-met-liedjes-uit-frozen_liggend-beeld-digi

Algemene informatie

  • 24 december t/m 8 januari
  • Dagelijks om: 14.00 uur en 15.00 uur
  • Toeslag op entreeprijs: €2,00
  • Duur: ruim 30 minuten
  • Adviesleeftijd: 4+

Voorverkoop en reserveren

Kaarten voor het sprookje kunnen vanaf 1 december aan de kassa van het museum worden gekocht. Indien je kaarten wilt reserveren kan dat door te bellen naar 030 231 27 89. Dan zetten wij het op de reserveringslijst.

  • Let op: eerste kerstdag is het museum gesloten en wordt de telefoon niet opgenomen. Houd hier alsjeblieft rekening mee.

Openingstijden rond de kerst 
Museum Speelklok is op 25 december en 1 januari de hele dag gesloten. Op 24 en 31 december sluit het museum om 16.00 uur, de laatste rondleiding start dan om 14.30 uur.

Terug naar boven
laad eerdere berichten
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly