22 maart 2020

KLM Urban Trail Utrecht dwars door Museum Speelklok

22 maart 08:00u 13:00u Museum Speelklok Kinderen, Volwassenen

Op 22 maart vindt dit jaar weer de KLM Urban Trail Utrecht plaats. Ook Museum Speelklok maakt dit keer deel uit van het parcours!

Start vandaag nog met trainen, zodat je binnenkort kan deelnemen aan het bijzondere parcours dat de KLM Urban Trail Utrecht voor je heeft uitgezet. Dit is een unieke loopervaring van 5 km of 10 km door verschillende Utrechtse gebouwen. Ook Museum Speelklok is opgenomen als één van de locaties in dit parcours.

De KLM Urban Trail Utrecht is onderdeel van de landelijke KLM Urban Trail Series. Het razend populaire hardloopconcept laat sportievelingen op een unieke manier nieuwe plekken ontdekken in dertien grote steden in Nederland. Bij dit concept is niet de tijd belangrijk, maar draait het om een bijzondere loopervaring. Je komt langs – en zelfs door – verschillende gebouwen, steegjes, binnentuinen waar je anders met hardlopen nooit komt! Deelnemers krijgen de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 km of 10 km. Het parcours van 5 km is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om ook mee te doen. Maar hier loop je door iets minder locaties en gebouwen dan bij de 10 km.

Meld je snel hier aan voor een ongeëvenaard urban loopplezier!