Zien & Doen

4 oktober 2017

9 t/m 12 nov: 50% korting voor Le Guess Who? bezoekers

Le Guess Who? is een meerdaags experimenteel muziekfestival in Utrecht. De 11e editie van het festival vindt plaats tussen 9 en 12 november op locaties door heel Utrecht, waaronder in Museum Speelklok! Bezoekers met een Le Guess Who? polsbandje krijgen van 9 t/m 12 november 50% korting op het museumentree!

Le Guess Who? is the Netherlands’ mainstay event for experimental, collaborative, and otherwise out-of-the-box musical thinking. The 11th edition of the festival takes place 9-12 November in Utrecht, The Netherlands. Museum Speelklok is one of the participating venues. Visitors with a Le Guess Who? wristband receive a 50% discount on the entrance fee for Museum Speelklok.

 

Optreden in Museum Speelklok
Vrijdag 10 november vindt er ook in Museum Speelklok een optreden plaats. Het optreden duurt van 18.30 uur tot 19.20 uur en wordt verzorgd door Nora Mulder, Mary Oliver en Greetje Bijma.
Gecureerd door Han Bennink

Nora Mulder is een gerenommeerde Nederlandse pianiste en performer op de dulcimer, een snaarinstrument uit de Appalachen.

Mary Oliver is in California geboren, maar woont nu in Amsterdam. Ze speelt meerdere instrumenten, waaronder de viool, viola en Hardangerviool. Ze speelt onder andere in het Nieuw Ensemble, SONOR en ICP-Orchestra.

Greetje Bijma is een van de meest veelzijdige zangeressen in Nederland. Met haar stem als instrument weet ze bruggen te slaan tussen jazz en klassieke muziek.

Klik hier voor meer informatie en kaarten.

Bezoekers met een Le Guess Who? polsbandje krijgen van 9 t/m 12 november 50% korting op het museumentree!

Let op: omdat er zaterdag 11 november hard wordt gewerkt om alles gereed te maken voor het feestelijke Utrecht Diner zijn er verschillende delen van het museum niet toegankelijk. Klik hier voor meer informatie over de zalen die open zijn en de aangepaste entreeprijs op 11 november.

Terug naar boven
laad eerdere berichten
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly