28 april 2019 t/m 5 mei 2019

Meivakantie: knutsel en versier je eigen muziekdoosje

28 april t/m 5 mei 10:00u 17:00u Museum Speelklok Kinderen

Kom in de meivakantie naar Museum Speelklok en versier jouw eigen, unieke muziekdoosje!

Plak, teken, knip, lijm en fantaseer erop los in de meivakantie in Museum Speelklok, want dan krijg je de kans om jouw eigen muziekdoosje te versieren!

Hoe het werkt? Wanneer je meedoet aan de activiteit koop je in de museum winkel een klein speelwerkje met daarop een vrolijke melodie. Daar krijg je een bouwpakketje bij. Knip het bouwpakketje uit en pak het speelwerkje in. Heb je dat gedaan? Dan begint het leukste werk! Versier jouw muziekdoosjes op je eigen manier. Jij bepaalt helemaal zelf hoe het eruit komt te zien!

Praktische informatie

• Extra kosten voor de activiteit: €4,75 (inclusief speelwerkje en bouwpakketje)
  • Tijd: de hele dag door kunnen de kinderen zelf aan de slag met het maken van hun muziekdoosje
  • Periode: 28 april t/m 5 mei
  • Adviesleeftijd: 5+

Nog meer activiteiten in de meivakantie

Naast het knutselen en versieren van je eigen muziekdoosje is er in de meivakantie nog veel meer te beleven in Museum Speelklok. Ga bijvoorbeeld gezellig mee met de Muzikale Rondleiding die ieder uur wordt gegeven of ga op Museum Expeditie en ontdek zo zelf meer over de technieken die schuilgaan achter alle instrumenten in Museum Speelklok. Voor de kinderen is er een speurtocht met Orgelaapje Toon. Aan de hand van de speurtocht programmeren en spelen ze helemaal zelf zijn lievelingsliedje.