24 april 2016

8 mei Moederdag rondleidingen

Op Moederdag worden alle moeders goed in het zonnetje gezet, zo ook in Museum Speelklok.

Heb jij nog geen cadeautje gekocht voor de liefste moeder van de hele wereld? Neem je moeder op zondag 8 mei, tijdens Moederdag, mee naar Museum Speelklok en ga gezellig samen het museum verkennen aan de hand van de Moederdag rondleidingen. Luister en geniet o.a. van het leuke nummer ‘Mother how are you today‘ van Maywood op het draaiorgel De Schuyt.

live muziek tijdens Muzikale Rondleiding

Wanneer de Muzikale Moederdag Rondleiding is afgelopen kan je samen met je moeder de rest van het museum ontdekken en verkennen. Stap samen in de Museum Expeditie en leer meer over de technieken die schuilgaan achter de instrumenten. Houd je heel erg van speuren en puzzelen? Ga dan zelf aan de slag met de Toonkaart en componeer het lievelingsliedje van Orgelaapje Toon. Natuurlijk kan Moederdag feestelijk worden afgesloten met iets lekkers in het Museumcafé.