1 januari 2020

Museum Speelklok is kidsproof 2020

Dankzij de inspecteurs van Museumkids heeft Museum Speelklok het Kidsproof 2020 certificaat ontvangen!

Met 115 inspecties hebben de inspecteurs Museum Speelklok een 8,3 gemiddeld gegeven en daarom is het museum Kidsproof. Alle informatie die het museum krijgt van deze inspecties, wordt gebruikt om jouw volgende bezoek nog leuker en muzikaler te maken in de toekomst. Ook in 2020 hoopt Museum Speelklok weer een hoop (nieuwe) inspecteurs te ontvangen!

Word ook museuminspecteur!

Wil jij ook een museuminspecteur van Museumkids worden? Dat kan! Meld je aan op museumkids.nl of download de app van museuminspecteurs. Kom vervolgens voor een muzikaal museumbezoek langs bij Museum Speelklok en voer de inspectie uit. Kijk goed om je heen en inspecteer elk hoekje van het museum. Na het bezoek vul je de vragen in over het museum en stuur je deze op. Een foto erbij is leuk! Ga naar museumkids.nl voor meer uitleg over inspecteur worden.

Kerstvakantie: Muzikale voorstelling De tovenaar van het witte orgel

Kom deze kerstvakantie van 27 t/m 30 december en 2 t/m 5 januari naar het vorstelijke sprookje over vriendschap en de betoverende kracht van muziek! De Groothertogin van een piepklein landje is gek op muziek. Daarom heeft ze het mooiste muziekinstrument ter wereld laten bouwen: een orgel waarin een heel orkest verborgen zit. Het liefst zou ze de hele dag niets anders doen dan luisteren naar de prachtige muziek. Of, beter nog, zelf muziek maken. Maar dat valt nog niet mee. Gelukkig is er één iemand die ermee kan toveren…