1 januari 2021

Museum Speelklok is kidsproof 2021

Op 16 november werd bekend gemaakt dat Museum Speelklok één van de 52 kidsproof musea van Nederland is.

Dankzij de inspecteurs van Museumkids heeft Museum Speelklok het Kidsproof 2021 certificaat ontvangen! Met 63 inspecties hebben de inspecteurs Museum Speelklok een 8,3 gemiddeld gegeven en daarom is het museum Kidsproof. Alle informatie die het museum krijgt van deze inspecties, wordt gebruikt om jouw volgende bezoek nog leuker en muzikaler te maken in de toekomst. Ook in 2020 hoopt Museum Speelklok weer een hoop (nieuwe) inspecteurs te ontvangen!

Word ook museuminspecteur!

Wil jij ook een museuminspecteur van Museumkids worden? Dat kan! Meld je aan op museumkids.nl of download de app van museuminspecteurs. Kom vervolgens voor een muzikaal museumbezoek langs bij Museum Speelklok en voer de inspectie uit. Kijk goed om je heen en inspecteer elk hoekje van het museum. Na het bezoek vul je de vragen in over het museum en stuur je deze op. Een foto erbij is leuk! Ga naar museumkids.nl voor meer uitleg over inspecteur worden.