5 november 2020 t/m 18 november 2020

Museum Speelklok is gesloten t/m 18 november 2020

5 november t/m 18 november 10:00u 17:00u Museum Speelklok Kinderen, Volwassenen

In navolging van het advies van de overheid en de richtlijnen van het RIVM is Museum Speelklok met ingang van donderdag 5 november 2020 tijdelijk gesloten.

Dit duurt t/m 18 november 2020, tenzij de overheid een ander advies uitbrengt.

Wij vertrouwen erop dat jullie begrip hebben voor deze situatie en hopen van harte dat we met de gezamenlijke inspanningen het coronavirus kunnen indammen. Mocht je voor deze periode kaartjes hebben gereserveerd, dan kan je deze online omboeken naar een andere dag. Als je een rondleiding hebt geboekt of een zaal hebt gehuurd dan kan je de boeking kosteloos annuleren.

We blijven zoveel mogelijk telefonisch bereikbaar via het nummer 030 231 27 89. Voor vragen kan je bellen naar dit nummer of een mail sturen naar info@museumspeelklok.nl.