1 juni 2020

Online tickets en corona maatregelen

1 juni 10:30u 17:00u Museum Speelklok Kinderen, Volwassenen
Bestel tickets

Wat hebben we jullie gemist de afgelopen maanden! We zijn daarom ontzettend blij dat we 1 juni om 12.00 uur de deuren van ons muzikale museum weer mogen openen.

Wij laten jullie bezoek aan Museum Speelklok zo veilig mogelijk verlopen, volgens onze corona richtlijnen. Zo zorgen we voor een aangepaste route door het museum, inclusief een Muzikale Tour vol live muziek. Momenteel is het alleen mogelijk om met een online ticket naar het museum te komen. De online tickets zijn te verkrijgen via de homepagina van onze website. De komende tijd zijn dit tickets met tijdsblokken. Dit om te voorkomen dat er te veel mensen op hetzelfde moment in het museum zijn. Want nogmaals: jullie gezondheid en veiligheid is voor ons van groot belang.

Corona maatregelen
Wil je alles weten over de maatregelen wie we hebben genomen? Kijk dan eens op onze corona maatregelen pagina.

Online aanbod

Totdat we onze deuren weer openen, kan iedereen nog steeds gebruik maken van ons online aanbod. Bekijk de verschillende (kinder)activiteiten en verhalen onder agenda & nieuws, volg ons op Facebook en Instagram en bekijk onze wekelijkse muzikale vlog op YouTube.

Hopelijk tot snel in Museum Speelklok!