1 juli 2020

Nieuw: Koop jouw tickets online of aan de kassa

Per 1 juli zijn musea niet langer verplicht om tijdsblokken aan de tickets te koppelen. Je kunt Museum Speelklok dus ook weer bezoeken zonder vooraf tickets te bestellen!

Iedereen kan nog altijd online tickets kopen, maar dit is niet langer verplicht. Wil je dus spontaan een bezoek aan het museum brengen? Dat kan! Loop bij ons naar binnen en koop je ticket aan de kassa van het museum.

Natuurlijk staat de veiligheid van al onze bezoekers nog steeds voorop. Daarom houden wij ons netjes aan de 1,5 meter afstand en laten wij maximaal 240 bezoekers op hetzelfde moment binnen. Bezoekers die al een ticket met tijdsblok hebben gekocht, kunnen hiermee op de dag van het ticket de hele dag naar het museum komen.

Aangepaste route
Tijdens jouw bezoek aan het museum mag je zelf bepalen hoe je jouw bezoek invult. Wil je gelijk met de rondleiding mee? Of toch liever eerst speuren naar orgelaapje Toon? Het kan allemaal. Om jullie gezondheid te waarborgen wordt er tijdens de Muzikale Tour met stippen aangegeven waar je kan staan om de 1,5 meter afstand de bewaren. Luister verder goed naar de instructies van de medewerkers van Museum Speelklok. De Muzikale Tour eindigt in Museumcafé Klok. Hier kan je een lekkere versnapering nemen of vervolg je de route door de rest van het museum. Na het Museumcafé loop je via een éénrichtingsroute door de rest van het museum, langs de promenades en de Museum Expeditie. Hier ontdek je nog meer over de zelfspelende muziekinstrumenten en lees je over hun achtergrond. De route eindigt in onze Koninklijke Kamer. Wil je alles weten over de maatregelen wie we hebben genomen? Kijk dan hier.

Museumwinkel en Museumcafé Klok
Ook zonder toegangskaartje voor het museum ben je van harte welkom in onze Museumwinkel en in ons gezellige Museumcafé Klok.

Hopelijk tot snel in Museum Speelklok!