27 juli 2017

Zomer: muzikaal voorleessprookje van Pinokkio

Kom deze zomervakantie luisteren naar een spannend verhaal over een houten pop die tot leven komt!

Op zoek naar een leuk uitje voor in de zomerperiode? Kom nog t/m 3 september luisteren naar het muzikale voorleessprookje van Pinokkio in Museum Speelklok. Een spannend verhaal over een houten pop die tot leven komt. De familievertelling is een bewerking van het bekende sprookje uit 1883, geschreven door de Italiaan Carlo Collodi, en neemt je mee naar een wereld vol muziek, magie en kwajongensstreken. Nadat de blauwe fee een bezoek heeft gebracht aan het huis van poppenmaker Gepetto verandert zijn leven. Zijn mooiste pop Pinokkio loopt en praat ineens. Maar Pinokkio komt al snel in de problemen en wordt door een schurk opgesloten in Luilekkerland, waar hij door het eten van betoverend snoepgoed verandert in een ezel! Zal Pinokkio zijn vader ooit nog terugzien?

• 8 juli t/m 3 september, gedurende de zomervakantie
  • Iedere woensdag, zaterdag en zondag om 15.00 uur
  • Toeslag op entreeprijs: €2,-
  • Duur: 30 tot 40 minuten
  • Adviesleeftijd: 4+

Voorverkoop en reserveren

Kaarten voor het muzikale voorleessprookje kunnen vanaf 13 juni aan de kassa van het museum worden gekocht. Indien je kaarten wilt reserveren kan dat door te bellen naar 030 231 27 89. Dan zetten wij je op de reserveringslijst.

Kortingsactie
Heb je een aankoop gedaan bij Pinokkio Speelgoed in Utrecht? Bewaar de bon dan goed. Deze geeft recht op gratis toegang voor twee personen tot het sprookje van Pinokkio. Je hoeft alleen de entreeprijs tot Museum Speelklok nog maar te betalen! Andersom geeft de toegangsbon van Museum Speelklok en het sprookje van Pinokkio je recht op 10% korting bij Pinokkio Speelgoed in Utrecht op de volgende producten: vliegers, frisbees, boemerangs, waterpistolen en al het Kapla speelgoed.

• Actieperiode: 1 juli en 3 september
  • Niet geldig i.c.m. andere acties