16 oktober 2021 t/m 22 oktober 2021

Herfstvakantie – Muzikale familievoorstelling De Verdraaide Orgelman

16 oktober t/m 22 oktober 16:00u 16:45u Museum Speelklok Kinderen, Volwassenen
Bestel tickets

Kom deze herfstvakantie naar de muzikale familievoorstelling van De Verdraaide Orgelman. Een geestig verhaal over een koppige straatmuzikant en zijn gladde broer.

Harry en Piet zijn broers die totaal niet met elkaar overweg kunnen. Toch zitten ze aan elkaar vast. Wanneer het onvermijdelijke gebeurt, denkt Piet eindelijk van Harry verlost te zijn. Maar dan begint het gedonder pas echt…

Een jas met eigenwijze mouwen, een stoel die zichzelf stiekem verschuift en een draaiorgel waar van alles uit komt; het moet niet gekker worden! Piet weet niet wat hem overkomt. Er volgt een spannende en komische strijd tussen een dwaas en een gulzigaard.

Met live gemaakte tekeningen, het nodige gooi- en smijtwerk en vette geluiden van onder andere de instrumenten van Museum Speelklok keert Dender het fenomeen draaiorgel binnenstebuiten en mixt eeuwenoude straatmuziek in een moderne blender.

• Data: 16 t/m 22 oktober (herfstvakantie)
  • Dagelijks om: 16.00 uur
  • Duur: 40 minuten
  • Adviesleeftijd: 5+
  • Toeslag op entreeprijs: €4,50
  • Adres: Steenweg 6, Utrecht
  • Door: Theatergroep Dender
    Spel: Jasper van der Heijden en Ronald Wolthuis
    Muziek en geluidseffecten: Thanos Fotiadis

Let op: Voor toegang tot deze voorstelling is het voor volwassenen verplicht het coronatoegangsbewijs te tonen via de CoronaCheck-app of op papier. Controle vindt plaats aan de zaal. Naast het toegangsbewijs dient ter verificatie tevens een ID bewijs overhandigd te kunnen worden. Kijk voor meer informatie hierover op de website van Testen voor Toegang.