30 januari 2016

Valentijnsweekend: Muzikale tour d’amour

Zin in een speciale, vrolijke Valentijnsdag midden in het centrum van Utrecht? Kom dan naar Museum Speelklok en verras de liefde van je leven met een Muzikale Tour d'amour.

De Muzikale Rondleiding staat tijdens het weekend van Valentijn helemaal in het teken van de liefde. Luister samen naar heel veel liefdesliedjes met onder andere ‘All you need is love’ van de Beatles op het grote kermisorgel De Schuyt, ‘My girl’ van the Temptations op het grote dansorgel De Mortier en zing mee met een passievolle smartlap. De Tour d’amour start zaterdag en zondag elk uur op het halve uur. Ook in het museumcafé hangt tijdens het weekend van Valentijn een vleugje liefde!

image_full

Win actie

Wil jij je liefste op Valentijn gratis meenemen naar Museum Speelklok? Doe dan mee met de win-actie die begin februari geplaatst zal worden op Facebook.

Live Aubade

Tijdens het Valentijnsweekend wordt er iedere Muzikale Rondleiding een live aubade gezongen voor één van de liefdeskoppels die dan aanwezig is! De aubade wordt ter plekke gezongen tijdens de Tour d’amour door onze lieftallige gids.