14 februari 2020 t/m 16 februari 2020

Valentijnsweekend: Muzikale tour d’amour

Dansen in Museum Speelklok Utrecht
14 februari t/m 16 februari 10:00u 17:00u Museum Speelklok Volwassenen

Zin in een speciale, vrolijke Valentijnsdag midden in het centrum van Utrecht? Kom dan naar Museum Speelklok en verras de liefde van je leven met een Muzikale Tour d’amour.

Tijdens het weekend van Valentijn (14, 15 en 16 februari) voel je overal de liefde in Museum Speelklok. De Muzikale Rondleiding staat helemaal in het teken van de liefdesliedjes. Luister samen naar de meest romantische nummers, zoals ‘All you need is love’ van de Beatles op het grote kermisorgel De Schuyt, ‘My girl’ van the Temptations op het grote dansorgel De Mortier en zing mee met een passievolle smartlap. De Tour d’amour start vrijdag, zaterdag en zondag elk uur op het halve uur.