Zien & Doen

14 februari 2020 t/m 16 februari 2020

Valentijnsweekend: Muzikale tour d’amour

Romantisch dansen in Museum Speelklok
14 februari t/m 16 februari 10:00u 17:00u Museum Speelklok Volwassenen

Zin in een speciale, vrolijke Valentijnsdag midden in het centrum van Utrecht? Kom dan naar Museum Speelklok en verras de liefde van je leven met een Muzikale Tour d’amour.

Tijdens het weekend van Valentijn (14, 15 en 16 februari) voel je overal de liefde in Museum Speelklok. De Muzikale Rondleiding staat helemaal in het teken van de liefdesliedjes. Luister samen naar de meest romantische nummers, zoals ‘All you need is love’ van de Beatles op het grote kermisorgel De Schuyt, ‘My girl’ van the Temptations op het grote dansorgel De Mortier en zing mee met een passievolle smartlap. De Tour d’amour start vrijdag, zaterdag en zondag elk uur op het halve uur.

Speciale actie in Museumcafé Klok

Ook in het museumcafé hangt tijdens het weekend van Valentijn een vleugje liefde! Om je romantische bezoek aan Museum Speelklok helemaal compleet te maken, geniet je namelijk in Museumcafé Klok van een speciale Valentijnsdeal. Een glaasje bubbels kost tijdens dit weekend namelijk maar €2,50! Neem je liefje mee voor een lekkere lunch en verover hem of haar helemaal met een sprankelend glaasje champagne erbij. Zo maak je jouw hartstochtelijke bezoek aan Museum Speelklok helemaal compleet.

Terug naar boven
laad eerdere berichten
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly