Zien & Doen

26 januari 2020

Orgelmuziek bij Run for KiKa

Run for Kika
26 januari 16:00u 18:00u Máximapark Kinderen, Volwassenen

Op 26 januari vindt het bijzondere hardloopevenement Run for KiKa plaats in het Máximapark in Utrecht. Museum Speelklok moedigt alle hardlopers aan in de vorm van muziek!

Run for KiKa is een hardloopevent voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Iedereen is welk om om mee te doen en zo geld op te halen voor het goede doel. Als je meedoet, krijg je een eigen sponsorpagina en tal van tips & tricks. Je kan mee rennen met de 5 km of de 10 km. Speciaal voor kinderen is er een Kidsrun van 1 km. Zo kunnen ook kinderen hun bijdrage leveren voor hun leeftijdsgenootjes.

Om al deze mensen een extra steuntje in de rug te geven tijdens het hardlopen, staat Museum Speelklok met een straatorgel langs de route. En niet zo maar een straatorgel, maar de wereldbekende Arabier! Met vrolijke klanken moedigt het museum zo iedereen de eindstreep over. Komen jullie ook langs om de renners aan te moedigen?

Kijk voor meer informatie over het evenement op de website van Run for KiKa.

Over KiKa

Stichting Kinderen Kankervrij streeft ernaar om 95% genezing te boeken van kinderen met kanker. Momenteel is de genezing al gestegen van 70% naar 75%. Een mooi percentage, maar er valt nog meer te behalen volgens de specialisten op dit gebied. KiKa draagt bij aan het onderzoek naar betere behandelingen en minder bijwerkingen voor kinderen als gevolg van de behandelingen.

Terug naar boven
laad eerdere berichten
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly