20 april 2019 t/m 22 april 2019

Pasen: wij zijn open!

Aankomend weekend is het Pasen! Museum Speelklok is op Eerste en Tweede Paasdag geopend.

Kom in het Paasweekend naar het museum en geniet met je hele familie van de vrolijke zelfspelende muziekinstrumenten. Voor kinderen van ongeveer 3 tot 12 jaar is er een Aapje Toon speurtocht te doen en op zaterdag  20 en zondag 21 april om 14.00 uur wordt er een speciale Kinderrondleiding gegeven.

Of volg de Muzikale Tour waar je langs de muzikale collectie van het museum wordt geleid door een gids die alle ins en outs over de instrumenten weet te vertellen én ze ook demonstreert. De voetjes mogen van de vloer!

Openingstijden Pasen:

zondag 21 april:     10.00 uur tot 17.00 uur