9 juni 2024

Repair Café komt naar Museum Speelklok

9 juni 13:00u 16:00u Museum Speelklok Kinderen, Volwassenen

Heb jij een kapotte broek, tosti-ijzer of vaas thuis liggen? Gooi deze dan niet weg, maar neem ‘m mee op 9 juni naar het Repair Café in Museum Speelklok!

Kun je een ontwerp laten repareren of moet je het meteen vervangen?  Dit is één van de dilemma’s in de tentoonstelling Maak ’t Even. Een probleem waar de makers van de collectiestukken van Museum Speelklok eeuwen geleden ook al tegenaan liepen, en wat nog steeds erg actueel is. Nu heb jij thuis vast geen orgel staan die gerepareerd moet worden, maar waarschijnlijk wel andere kapotte apparaten die nog lang niet weggegooid mogen worden!

Op zondag 9 juni komt Repair Café Utrecht naar Museum Speelklok om in het museumcafé reparaties uit te voeren. Hier kun je terecht met elektrische apparaten, textiel, serviesgoed, gebruiksvoorwerpen en speelgoed.

Praktische info

• Zondag 9 juni tussen 13.00 en 16.00 uur
  • Toegang is gratis, mocht je het museum ook willen bezoeken kan je aan de kassa een ticket kopen
  • Aanmelden is niet nodig