7 februari 2019

7 februari: College met Leo Blokhuis

Benieuwd naar de invloed van robots op de hedendaagse muziek? Leo Blokhuis vertelt erover tijdens een college in Museum Speelklok!

Leo Blokhuis is journalist op het gebied van popmuziek. Zo presenteert hij samen met Matthijs van Nieuwkerk ieder jaar de Top 2000 a Gogo. Tijdens dit college neemt hij bezoekers mee in de ontwikkeling van de elektronische pop. De Duitse band Kraftwerk met hun zogenaamde ‘robot-pop’ vervulde hierin een belangrijke pioniersrol.

Meer informatie volgt later.

Praktische informatie:

• Waar: Museum Speelklok
  • Datum: 7 februari
  • Tijd: 17:00 uur t/m 18:00 uur
  • Prijs: €15,- regulier
    Prijs: €9,- voor studenten en museumkaarthouders
    De entreeprijs is inclusief een bezoek aan de tentoonstelling Robots love Music.  NB: Bezoek de tentoonstelling voorafgaand aan het evenement. Koop onderaan deze pagina je ticket!

bez