2 december 2018

Vanaf 7 januari: Robots love Music in het Stadskantoor

Vanaf maandag 7 januari staat ook het Stadskantoor deels in het teken van robots en muziek.

Vanaf 7 januari is er in het Stadskantoor een mini expositie te zien met 12 beelden uit de tentoonstelling Robots love Music. De preview op de eerste etage toont foto’s van muzikale robots, al dan niet uit de collectie van het museum. Ben je nog niet naar het museum geweest en wil je voorafgaand aan je bezoek alvast een kleine indruk krijgen? Mis de mini expositie dan niet.

De preview met foto’s in het Stadskantoor (stadsplateau 1) is gratis toegankelijk en gedurende de reguliere openingstijden te zien van maandag 7 januari tot en met donderdag 31 januari 2019.

bez