Zien & Doen

27 augustus 2016

5 november: Sint Maarten Parade en De Lange Gavioli

Op zaterdag 5 november laat het net gerestaureerde kermisorgel De Lange Gavioli voor het eerst weer zijn klanken horen op het Domplein van Utrecht. Dit voorafgaand aan de start van de Sint Maarten Parade.

Van 17.00 uur tot ongeveer 18.00 uur zal het orgel De Lange Gavioli onder andere prachtige Sint Maarten liedjes spelen op het Domplein van Utrecht voor iedereen die het wil horen! De Lange Gavioli heeft in het verleden al vele malen een muzikale rol gespeeld op Sint Maarten. Het is dit jaar een bijzonder jaar: Sint Maarten werd 1700 jaar geleden geboren. Wethouder Jeroen Kreijkamp zal voorafgaand aan de start van de parade meer vertellen over de jubileumviering van Sint Maarten, de restauratie van De Lange Gavioli en over de nieuwe winterverlichting in de stad.

Meer informatie over de parade

De Sint Maarten Parade krijgt dit jaar een internationaal tintje. De feestelijke optocht met het verlichte paard zit boordevol muziek, performance en prachtige lichtbeelden uit alle windstreken. Het thema dit jaar is De Reis. Wil je meer informatie over het programma? Kijk dan op www.sintmaartenparade.nl.

sint-maarten-parade

Terug naar boven
laad eerdere berichten
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly