7 november 2020 t/m 28 november 2020

Themaconcerten: Mark My Wor(l)ds

7 november t/m 28 november 20:00u 22:00u Museum Speelklok Volwassenen
Bestel tickets

Ga mee met een muzikale reis rond de wereld in een reeks concerten!

Op de vier zaterdagavonden in november vindt een unieke wereldmuziek concertserie plaats in Museum Speelklok: Mark My Wor(l)ds. Globetrotter, fluitist Mark Lotz nodigt artiesten uit o.a. India, Brazilië, Syrie en Ghana uit om in de dagen van #BlackLivesMatter en sociaal isolement hun stemmen te laten horen. Een reflectie op het corona tijdperk door de vele culturen die Nederland rijk is in solo acts en sublieme muziek.

De concerten

Iedere concertavond begint met een solo optreden. Tijdens de hoofd-act creëert Mark samen met de andere muzikanten een interactie met het publiek in de vorm van een talkshow. De muzikanten zullen plaatsnemen in het publiek en samen met hen het gesprek aangaan. Hierin reflecteren zij op hedendaagse onderwerpen zoals corona, muziek en hun eigen leven. Kortom: vier avonden waarop een concert in een nieuw jasje gestoken wordt!

Koop hier je tickets voor één van de concertavonden van Mark My Wor(l)ds.
Wil je alle avonden bijwonen? Dan ontvang je korting op je ticket! Klik hier om een passe-partout te bestellen.

Concertavond 7 november: Kuyateh/Battacharya/Lotz

• Solo-act: Zang en dichtkunst door Nicole Jordan (Trinidad/Canada)
  • Samenspel: Cora (Afrikaanse harp) en zang door Lamin Kuyateh (Gambia), tabla, santoor en zang door Sandip Battacharrya (India), fluit en bansuri door Mark Alban Lotz (Germany)

Concertavond 14 november: Orient Call’s