17 september 2021 t/m 14 oktober 2021

17 september t/m 14 oktober 20:00u 22:00u Museum Speelklok Volwassenen
Bestel tickets

Het concert van 10 juli is verplaatst naar 14 oktober

In Museum Speelklok vindt de unieke wereldmuziek concertserie Mark My Wor(l)ds plaats. Globetrotter en fluitist Mark Lotz nodigt artiesten met onder andere Indiaanse, Braziliaanse en Syrische afkomst uit om in de dagen van #BlackLivesMatter en sociaal isolement hun stemmen te laten horen. Een reflectie op het corona tijdperk door de vele culturen die Nederland rijk is in solo acts en sublieme muziek.

De concerten

Iedere concertavond begint met een solo optreden. Tijdens de hoofd-act creëert Mark samen met de andere muzikanten een interactie met het publiek in de vorm van een korte talkshow. Hierin reflecteren zij op hedendaagse onderwerpen zoals corona, muziek en hun eigen leven. Kortom: vier avonden waarop een concert in een nieuw jasje gestoken wordt!

Het concert vindt plaats in het grote middenschip van de oude buurkerk met de prachtige monumentale gewelven. De musici spelen in het midden van de zaal met het publiek daarom heen geplaatst.

Concertavond 14 oktober: Africa Calls

• Solo act: Mola Sylla (Senegal, zang, duimpiano, percussie )
  • Ensemble: Kora & zang door Lamin Kuyateh (Gambia), tabla door Tarang Poddar (India) en fluit & bansuri door Mark Alban Lotz (Duitsland).

• Data: 17 september, 14 oktober
  • Start concert: 20:00 uur
  • Locatie: Museum Speelklok
  • Prijs concert: €18,-
  • Meer informatie: www.lotzofmusic.com

Let op: Voor toegang tot deze concerten is het verplicht het coronatoegangsbewijs te tonen via de CoronaCheck-app of op papier. Controle vindt plaats aan de deur van het museum. Naast het toegangsbewijs dient ter verificatie tevens een ID bewijs overhandigd te kunnen worden. Kijk voor meer informatie hierover op de website van Testen voor Toegang.

Koop hier je tickets voor één van de concertavonden van Mark My Wor(l)ds.

Mark My Wor(l)ds is mogelijk gemaakt Prins Bernhardt Cultuurfonds, Stichting Wereldmuziek Utrecht, Gemeente Utrecht en het Norma Fonds.