7 november 2017

Themarondleiding: ‘Vieze liedjes op deftige speelklokken’

Wil je meer leren over de 'Vieze liedjes op deftige speelklokken'? Ga dan mee met een van de themarondleidingen.

Voor extra verdieping op de tentoonstelling ‘Vieze liedjes op deftige speelklokken‘ kan je iedere dinsdag, donderdag en vrijdag om 13.30 uur mee met een speciale themarondleiding.

De Muzikale Rondleiding van 13.30 uur staat iedere dinsdag, donderdag en vrijdag (m.u.v. de schoolvakanties) geheel in het teken van vieze liedjes door middel van een speciale themarondleiding. De themarondleiding gaat door de vaste opstelling van Museum Speelklok en laat zien dat niet alleen de bellenspeelklokken vieze liedjes spelen!

Let op! Na afloop van iedere Muzikale Rondleiding door het museum wordt er een korte demonstratie gegeven in de tentoonstelling Vieze liedjes op deftige speelklokken. Deze demonstratie is leuk voor jong en oud! Maar, de themarondleiding is minder geschikt voor kinderen. Gelukkig is er nog veel meer te doen in Museum Speelklok, zoals de Toon Speurtocht en de Museum Expeditie. De overige Muzikale Rondleidingen volgen wel het gebruikelijke repertoire.