28 juni 2018

2 september: Urban Culture Run door Museum Speelklok

Altijd al eens dwars door Museum Speelklok willen hardlopen? Dat kan zondag 2 september tijdens de Urban Culture Run.

Heb jij net wat extra motivatie nodig om de komende tijd te blijven hardlopen? Doe dan mee aan de Urban Culture Run Utrecht en ren zondag 2 september dwars door Museum Speelklok!

Op zondag 2 september 2018 vindt alweer de derde editie van de Urban Culture Run Utrecht plaats. De Utrechtse binnenstad met zijn karakteristieke grachten en cultuurhistorische gebouwen vormt het decor voor deze bijzondere loopervaring van 5 of 10 km. Als deelnemer loop je langs en door unieke historische gebouwen, binnentuinen, hofjes en Museum Speelklok. Het wordt een ontdekkingstocht vol sportiviteit en cultuur.

Aangepaste rondleiding
In verband met de Urban Culture Run worden de eerste twee rondleidingen (10.30 uur en 11.30 uur) op zondag 2 september een klein beetje aangepast.