11 juni 2017

Ren 3 september dwars door Museum Speelklok!

Altijd al eens dwars door Museum Speelklok willen hardlopen? Dat kan zondag 3 september tijdens de Urban Culture Run.

Het duurt nog even, maar heb jij wat extra motivatie nodig om de komende tijd te blijven hardlopen? Geef je dan snel op voor de Urban Culture Run Utrecht en ren 3 september dwars door Museum Speelklok!

Op zondag 3 september 2017 vindt, als kick-off van het Uitfeest, de tweede editie van de Urban Culture Run Utrecht plaats. De Utrechtse binnenstad met zijn karakteristieke grachten en cultuurhistorische gebouwen vormt het decor voor deze bijzondere loopervaring van 10 km. Als deelnemer loop je langs en door unieke historische gebouwen, binnentuinen, hofjes en Museum Speelklok! Het wordt een unieke ontdekkingstocht vol sportiviteit en cultuur.

’s Middags presenteert het Uitfeest de start van het culturele seizoen met een uitgebreid programma van diverse podiumkunsten, waarmee bezoekers kennis maken met het culturele aanbod van Utrecht.