5 augustus 2017

3 sept: Urban Culture Run door Museum Speelklok

Altijd al eens dwars door Museum Speelklok willen hardlopen? Dat kan zondag 3 september tijdens de Urban Culture Run.

Heb jij net wat extra motivatie nodig om de komende tijd te blijven hardlopen? Doe dan mee aan de Urban Culture Run Utrecht en ren 3 september dwars door Museum Speelklok!

Op zondag 3 september 2017 vindt, als kick-off van het Uitfeest, de tweede editie van de Urban Culture Run Utrecht plaats. De Utrechtse binnenstad met zijn karakteristieke grachten en cultuurhistorische gebouwen vormt het decor voor deze bijzondere loopervaring van 10 km. Als deelnemer loop je langs en door unieke historische gebouwen, binnentuinen, hofjes en Museum Speelklok. Het wordt een unieke ontdekkingstocht vol sportiviteit en cultuur.

Let op
In verband met de Urban Culture Run op zondag 3 september worden de eerste twee rondleidingen (10.30 uur en 11.30 uur) van deze ochtend iets aangepast. Vanaf 12.30 uur is de normale rondleiding weer te volgen door het museum.

’s Middags presenteert het Uitfeest de start van het culturele seizoen met een uitgebreid programma van diverse podiumkunsten, waarmee bezoekers kennis maken met het culturele aanbod van Utrecht.

Impaktfestival: Haunted Machines and Wicked Problems
Curatoren Nathalie Kane & Tobias Revell geven zondag 3 september, als onderdeel van het Uitfeest, een bijzondere (Engelstalige!) rondleiding door Museum Speelklok. Bekijk de collectie van Museum Speelklok met andere ogen wanneer Nathalie en Tobias vanuit de wereld van de technologie en kunst hun visie geven op de wonderlijke machines en zelfspelende instrumenten in Museum Speelklok. Kijk voor meer informatie op: Impakt Festival.

• Tijd: 16.30-17.15 uur