Zien & Doen

8 oktober 2017

Utrecht Diner 2017 in Museum Speelklok groot succes

Zaterdag 11 november heeft de Stichting Vrienden Museum Speelklok opnieuw een spetterend Utrecht Diner georganiseerd in Museum Speelklok.

Stichting Vrienden Museum Speelklok zet zich al jaren in voor de aanschaf en het onderhoud van de bijzondere en muzikale collectie van Museum Speelklok. Het exclusieve Utrecht Diner in de historische Buurkerk is hét diner dat Utrechters verbindt. Het galadiner is een unieke manier om Utrechtse ondernemers te leren kennen en bij te dragen aan Museum Speelklok.

Sprankelende glamouravond
De vierde editie van de sprankelende glamouravond midden in de Utrechtse binnenstad was opnieuw een groot succes. Ruim 230 gasten genoten van een op en top Utrechts diner en programma, met als hoogtepunt de veiling met veilingmeester Jan Wolter van den Berg. Tijdens de veiling werd er flink afgehamerd op, onder andere, twee kaarten voor het uitverkochte concert van Ed Sheeran, een op maat gemaakt pak van New Tailor en 3 meter Vocking Leverworst. De avond werd afgesloten met een optreden van zangeres Glennis Grace en een groot dansfeest.

Opbrengst Utrecht Diner 2017
De opbrengst van het Utrecht Diner van €50.750 komt geheel ten goede aan een kunstwerk dat de entree van Museum Speelklok tot een echte eyecatcher zal transformeren. Het bedrag bestaat uit de opbrengst van de veiling en het diner, en is door de Stichting Vrienden Museum Speelklok substantieel aangevuld.

Terug naar boven
laad eerdere berichten
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly