2 juni 2015

Vaderdagactie met speciale rondleidingen

Op 21 juni is het weer Vaderdag en dat wordt gevierd in Museum Speelklok!

Kom op Vaderdag naar het vrolijkste museum van Nederland en verras je vader met een speciale Vaderdagrondleiding. Elk uur wordt er in de rondleiding speciale aandacht aan alle vaders gegeven. Pa’s spierballen zijn nodig bij het orgeldraaien en we kunnen luisteren naar ‘Het Dorp’, ‘Vader Jakob’ en ‘Ach vader lief toe drink niet meer’. En natuurlijk komt ook paps favoriete sport even voorbij. Iedereen mag aansluiten, maar papa wordt extra in het zonnetje gezet.

uitleg over hoe de techniek werkt web

De rondleidingen starten om 10.30 uur en worden elk uur op het halve uur  tot 15.30 uur gratis aangeboden. En vaders opgelet; op vertoon van uw kind krijgt u gratis entree!