Zien & Doen

25 februari 2023 t/m 5 maart 2023

Voorjaarsvakantie in Museum Speelklok

25 februari t/m 5 maart 10:00u 17:00u Museum Speelklok Kinderen

Kom in de voorjaarsvakantie naar Museum Speelklok en knutsel, puzzel en speur erop los!

Knutsel je eigen muziekdoosje
Van 25 februari t/m 5 maart kun je de hele dag door jouw eigen unieke muziekdoosje versieren! Met een bouwpakketje ga jij aan de slag om een mooi muziekdoosje te maken wat je uiteraard mee naar huis mag nemen. Aan de kassa koop je een klein speelwerkje met daarop een vrolijke melodie. Daar krijg je een bouwpakketje bij. Knip het bouwpakketje uit en pak het speelwerkje in. Dan begint het leukste werk! Versier jouw muziekdoosje op je eigen manier. Jij bepaalt helemaal zelf hoe het eruit komt te zien! Extra kosten voor de activiteit bedragen € 5,75, dit is inclusief speelwerkje en bouwpakketje.

Laat je hersens kraken in de Escape Game
Hou je van puzzelen? Dan is de Speelklok Escape Game echt iets voor jou! Samen met je team maak je een reis door de tijd en spelen jullie zes digitale en fysieke spellen. Tegelijkertijd leer je de muziekmachines uit het museum beter kennen. Van het grote carillon tot het kleine konijntje in de kool: ze komen allemaal voorbij! Vanaf nu is de Escape Game ook online te reserveren, dus kies snel jouw tijdslot. Klik hier voor meer info over de game en om een tijdslot te reserveren.

Nog meer activiteiten in de voorjaarsvakantie

Daarnaast is er in de voorjaarsvakantie nog veel meer te doen in Museum Speelklok! Ga gezellig mee met de Muzikale Rondleidingen, speur naar orgelaapje Toon en componeer een liedje in de Muziekfabriek.

In de voorjaarsvakantie is Museum Speelklok elke dag, en dus ook op maandagen geopend.

Terug naar boven
laad eerdere berichten
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly