Zien & Doen

8 oktober 2018

Win 2 kaartjes voor ‘The House With A Clock In Its Walls’

Magische klokken.. In Museum Speelklok zijn er veel te zien en te horen maar er is nu ook een film over een betoverende klok: ‘The House With A Clock In Its Walls’!

Wil jij twee kaartjes winnen voor de spannendste klokkenfilm van het jaar bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht? Klik hier om mee te doen aan de win-actie!

De nieuwe magische film van Amblin studio’s, vertelt het verhaal over Lewis, die wanneer zijn ouders overlijden naar zijn oom Jonathan wordt gestuurd in een krakend oud huis met een mysterieuze tikkende klok. Er gebeuren de meest vreemde en onverwachte dingen waardoor Lewis er al snel achter komt dat er iets bijzonders aan de hand is met zijn oom, de vriendelijke buurvrouw Zimmerman en het huis, iets magisch! Lewis wordt door hen meegenomen in de wereld van magie en bezweringen, probeert hiermee indruk te maken op zijn nieuwe schoolvriend, maar ervaart dat er duistere krachten meespelen. Samen met zijn oom en buurvrouw neemt Lewis het op tegen deze duistere krachten en zijn zij vastberaden de magische klok in het huis te stoppen voordat deze de wereld verwoest.

Cast: Jack Black, Owen Vaccaro, Cate Blanchett
Regisseur: Eli Roth

Terug naar boven
laad eerdere berichten
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly