18 februari 2022

Workshop A.I.-Smartlappen

18 februari 20:00u 22:00u Museum Speelklok Volwassenen
Bestel tickets

Zelf onder het genot van een borrel een smartlap schrijven met hulp van A.I.? In de A.I.-smartlappenworkshop maak je in een sessie van 1,5 uur een hartverscheurend lied met behulp van kunstmatige intelligentie. Kosten €10,- p.p. incl. drankje en bitterbal.

Met het smartlappen-algoritme van medialab SETUP schrijft iedereen zijn eigen levenslied! In een intieme schrijfsessie van anderhalf uur schrijf je onder het genot van een glas bier en een bitterbal jouw zelfgemaakte tranentrekker.

Het algoritme kent de beste Hollandse smartlappen op haar duimpje en genereert daaruit met jouw hulp nieuwe zinnen, coupletten en refreinen. Jij maakt er op jouw beurt een lopend geheel van. Krijgen jullie samen de zaal plat?

PRAKTISCHE INFORMATIE
Tickets worden verkocht in single tickets, maar de workshop wordt in duo’s gevolgd. In trio’s werken gaat helaas niet… Mocht je alleen komen, dan word je dus gekoppeld aan iemand anders. Extra gezellig!

We willen je vragen, als mogelijk, je eigen laptop en oortjes/headphones mee te nemen om deel te nemen aan de workshop. Als het je niet lukt om een laptop en/of oortjes/headphones mee te nemen, laat het ons dan weten via lclaerhoudt@museumspeelklok.nl voor 16 februari, dan kunnen we je die uitlenen.