29 mei 2018

Zomeractiviteiten in Museum Speelklok

De zomervakantie is begonnen! Ben jij nog op zoek naar een leuk dagje uit voor in juli en augustus? Bezoek dan Museum Speelklok voor een muzikaal en zomers uitstapje.

Het museum is deze zomer iedere dag open, dus ook op de maandagen. En iedere dag is er van alles te beleven en te doen in de zomervakantie. Ga mee met de Muzikale Rondleiding die voor jong en oud leuk is om te volgen. Er zijn tijdens de zomervakantie geen speciale kinderrondeleidingen, maar alle rondleidingen staan in het teken van kinderen!

Museum Speelklok centrum Utrecht

Naast de gewone activiteiten die in het museum plaatsvinden, zijn er ook speciale zomervakantie activiteiten. Bekijk hieronder wat je allemaal kan doen tijdens de zomervakantie:

Muzikaal voorleessprookje

Kom luisteren naar het muzikale sprookje van Pinokkio, de houten robot. Een spannend verhaal over een bijzondere robot die tot leven komt! Het sprookje neemt je mee naar een wereld vol muziek, magie en kwajongensstreken. Een ideaal uitstapje in juli en augustus voor met de hele familie!

Museuminspecteurs gezocht!

Tijdens de zomermaanden juli en augustus kunnen kinderen weer een inspectie uitvoeren van Museumkids. Saai, vet of cool? Jij mag het zeggen! Met jouw mening als museuminspecteur kunnen wij je volgende bezoek nog leuker maken. En deze zomer kan je er ook nog eens vette prijzen mee winnen! Ook krijg je in Museum Speelklok acht verschillende plaktattoos van tikkit.

Breng in de maanden juli en augustus met je hele familie een bezoek aan het vrolijkste museum van Nederland!

bez