07.02.2024

Museumnacht Kids Utrecht

Jonge Utrechtse ontdekkers opgelet! Op 28 oktober gaan we speciaal open na sluitingstijd voor Museumnacht Kids Utrecht! 

Meisje in de zweefmolen tijdens Museumnacht Kids
Meisje in de zweefmolen tijdens Museumnacht Kids

Op zaterdag 28 oktober 2023 is het zover: Museumnacht Kids Utrecht! Tussen 17.00 en 21.00 uur zijn we open voor gezinnen met kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Er is naast de collectie een speciaal programma vol toffe activiteiten.

In Museum Speelklok kun je tijdens Museumnacht Kids dit jaar naar de kermis! Maak een rondje in de draaimolen of vlieg door het Middenschip van het museum in de zweefmolen. Tijdens de Muzikale Kinderrondleiding ontdek je alles over de vrolijke muziekmachines, klokken en orgels. Je mag zelfs dansen en meezingen. Of maak een reis door de tijd en leer de muziekmachines beter kennen in de Escape Game! Haal samen met je team de beste score. Ook mag je zelf aan het orgeltje draaien van de Speelklok Roadshow!

Koop nu je kaartje voor Museumnacht Kids. Met Ă©Ă©n ticket kun je terecht bij meerdere Utrechtse musea en culturele instellingen. Zo leren kinderen spelenderwijs over het culturele aanbod van onze prachtige stad. Ga voor meer info en de ticketshop naar www.museumnachtkids.nl.