Groepen

Museum Speelklok biedt het hele jaar door leuke activiteiten voor groepen en schoolklassen.

Kinderen bij een orgel in de danszaal

Wanneer je met een grote groep een bezoek wil brengen aan Museum Speelklok is een reservering verplicht. Voor groepen van meer dan 20 personen en onderwijsgroepen gelden er speciale groepstarieven. Neem voor reserveringen contact op met info@museumspeelklok.nl of bel 030 232 60 82. 

Privérondleiding

In Museum Speelklok begint elk uur een Muzikale Rondleiding, maar het is ook mogelijk om een Muzikale Privérondleiding te boeken. Hierbij sluiten geen andere bezoekers aan en is er meer tijd om in te gaan op de individuele wensen van jouw groep. De privérondleiding kan in het Nederlands en/of Engels gegeven worden. De kosten hiervan bedragen € 80 naast de reguliere toegangsprijs. 

Museumcafé

Op aanvraag kan een lunch of koffie met taart geserveerd worden in het museumcafé voor jouw groep. Hieronder staan een aantal opties genoemd, maar we bespreken graag de mogelijkheden.

  • Koffie of thee met iets lekkers, € 6,50 p.p.
  • Carillon lunch: Een luxe broodje met soep van de dag, € 11,00 p.p.
  • Classic lunch: Twee vegetarisch belegde broodjes en onbeperkt (karne)melk, sinaasappelsap, koffie en thee, € 12,50 p.p.
  • Luxe lunch: Twee luxe broodjes, een warme vegetarische snack en onbeperkt (karne)melk, sinaasappelsap, koffie en thee, € 16,50 p.p.

Schoolklassen

Plan een schoolbezoek naar Utrecht en kom met je klas naar Museum Speelklok! Kijk voor een overzicht van het onderwijsaanbod bij basisonderwijs of voortgezet onderwijs.

Verjaardagsfeestje

Vier jouw verjaardagsfeestje in Museum Speelklok en beleef een feestelijke, muzikale middag! Na een lekkere taart gaan jullie mee met de Muzikale Rondleiding en speelt een van onze draaiorgels speciaal voor de jarige Lang zal ze leven. Een leerzaam en leuk dagje uit voor iedereen! Kosten zijn € 12,50 p.p. Dit is inclusief entreeprijs, versierde taart, een drankje en een klein cadeautje. Museumkaarthouders betalen € 7,50 p.p. Per museumkaart krijgt één iemand korting.