Plan je bezoek


Museumcafé en winkel

Geniet in Museumcafé Klok van een hapje en drankje onder het genot van vrolijke muziek of ga op zoek naar een muzikaal cadeautje in de museumwinkel!

 

Museumcafé Klok vind je midden in het centrum van Utrecht en is toegankelijk voor iedereen. Zowel het café als het museum zijn gesitueerd op een historische plek; in de middeleeuwse Buurkerk. Ook als je geen toegangskaartje hebt tot het museum ben je alsnog van harte welkom voor een versnapering in de vrolijke lunchroom in Utrecht. Op het menu staan lekkere broodjes en hapjes voor zowel de kleine als voor de grote honger. Dus, neem een lekker stukje taart bij de koffie of een vers gemaakt broodje tijdens de lunch onder het genot van vrolijke muziek. Voor de kinderen is er altijd een heerlijk glas limonade te krijgen en zij kunnen de zelfspelende muziekinstrumenten in het café bewonderen. Maak je dag compleet door een bezoek aan het café!

Terwijl je geniet van een lekkere lunch of een kopje koffie, spelen de zelfspelende muziekinstrumenten live muziek. Leun lekker achterover terwijl de pianola, het Decap dansorgel of het Arburo orchestrion voor je speelt.

Menukaart
Wil je precies weten wat het café allemaal te bieden heeft? Bekijk dan hier de menukaart.

Museumwinkel

De winkel vormt een mooie aanvulling op Museum Speelklok en is, net als Museumcafé Klok, zonder toegangskaartje te bezoeken. Heb je dus binnenkort een verjaardag of wil je zomaar iemand verrassen met een origineel cadeautje? Stap dan gerust eens binnen en kijk tussen het muzikale aanbod.

De winkel van Museum Speelklok maakt aan de zoektocht naar dat ene muzikale cadeau meteen een eind. In het uitgebreide assortiment vind je veel vrolijke artikelen voor kinderen. Er zit altijd wel iets leuks en origineels bij. Snuffel bijvoorbeeld tussen de mooie leesboeken die we aanbieden, bekijk de CD’S van Museum Speelklok of kies uit het grote aanbod muzikaal speelgoed. Ook zijn er verschillende speeldoosjes, muziekspeeltjes en knutselspullen te vinden. Naast de vele leuke cadeautjes heeft de museumwinkel ook een grote hoeveelheid kleurrijke ansichtkaarten. Koop één van de verrassende ansichtkaarten, plak er een postzegel op en maak iemand uit je familie of je vriendengroep blij.

muziek cadeaus in de winkel van Museum Speelklok

Terug naar boven
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly Internet