Museum Speelklok centrum Utrecht

Plan je bezoek


Museumwinkel

Een leuk dagje uit in Utrecht en nog op zoek naar een muzikaal cadeautje?

De museumwinkel is een mooie aanvulling op Museum Speelklok en is zonder toegangskaartje voor het museum gewoon te bezoeken. Heb je dus binnenkort een verjaardag en wil je iemand verrassen met een echt origineel cadeautje? De museumwinkel maakt aan de zoektocht naar dat ene, speciale muzikale cadeau meteen een eind. In het uitgebreide assortiment, met verrassend veel artikelen voor kinderen, is altijd iets leuks en origineels te vinden. Boeken, cd’s, DVD’s, speeldozen, muziekspeeltjes, muzikaal speelgoed, een muziekdoos en nog veel meer.

Naast de vele leuke cadeautjes heeft de museumwinkel ook een grote hoeveelheid mooie ansichtkaarten. Koop één van de verrassende ansichtkaarten, plak er een postzegel op en maak iemand uit je familie of je vriendengroep blij met een leuk kaartje.

Tip

Nog een tip van ons: verstuur ook eens een ansichtkaart via Kunstkaartjesturen. Dit gaat heel gemakkelijk en je hebt keuze uit verschillende topstukken uit diverse musea, waaronder Museum Speelklok! Bekijken, uitzoeken en direct versturen als een echte kaart. Makkelijker kan het niet!

Terug naar boven
Bezoekvoorwaarden Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly Internet

Wij maken gebruik van cookies om je websitebezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

ok