Plan je bezoek


Museumwinkel

Een leuk dagje uit in Utrecht en nog op zoek naar een muzikaal cadeautje?

De winkel vormt een mooie aanvulling op Museum Speelklok en is, net als Museumcafé Klok, ook zonder toegangskaartje gewoon te bezoeken. Heb je dus binnenkort een verjaardag of wil je zomaar iemand verrassen met een origineel cadeautje? Stap dan gerust eens binnen en kijk tussen het muzikale aanbod.

De winkel van Museum Speelklok maakt aan de zoektocht naar dat ene muzikale cadeau namelijk meteen een eind. In het uitgebreide assortiment vind je verrassend veel artikelen voor kinderen. Er zit altijd wel iets leuks en origineels bij.

Snuffel bijvoorbeeld tussen de mooie leesboeken die we aanbieden, bekijk de CD’S van Museum Speelklok of kies uit het grote aanbod aan muzikaal speelgoed. Ook zijn er verschillende speeldoosjes, muziekspeeltjes, en knutselspullen te vinden.

Naast de vele leuke cadeautjes heeft de museumwinkel ook een grote hoeveelheid kleurrijke ansichtkaarten. Koop één van de verrassende ansichtkaarten, plak er een postzegel op en maak iemand uit je familie of je vriendengroep blij.

Terug naar boven
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly