21 september 2018 t/m 3 maart 2019 Ontdek alle activiteiten

De tentoonstelling start over...

De muziekrobots komen eraan!
Vanaf 21 september 2018 staat Museum Speelklok helemaal in het teken van muzikale robots. In de internationale tentoonstelling Robots love Music ontdek je dat de oudste en nieuwste muziekrobots naast hersens ook een hart hebben! Ze kunnen niet alleen menselijke bewegingen nabootsen, maar ook muziek componeren én zelfs improviseren. Hoe dat precies zit? Lees het snel op onze tentoonstellingspagina.

Nu al in robotsfeer komen?
Zag je onze aftelklok hierboven staan en vind jij september nog veel te ver weg? Kom dan nu alvast in de robotsfeer! De komende maanden worden er al verschillende activiteiten in en rondom Museum Speelklok georganiseerd in aanloop naar de opening van de tentoonstelling. Nieuwsgierig? Bekijk alles hierover in onze robot agenda.

Persberichten en beeldmateriaal 
Ben je nieuwsgierig naar persberichten die vanuit Museum Speelklok zijn verstuurd rondom Robots love Music, ben je op zoek naar beeldmateriaal of wil je iemand spreken over de tentoonstelling en/of randprogrammering? Kijk dan op onze pers pagina.

Basisonderwijs programma
Laat een muziekrobot spelen, jij programmeert! Rondom de tentoonstelling Robots love Music heeft Museum Speelklok een speciaal onderwijsprogramma ontwikkeld, dat zicht helemaal focust op robots en muziek. Ontdek samen dat robots creatief kunnen zijn, kunnen communiceren en zelfs muziek kunnen maken en componeren.

Met dank aan
Bekijk hier welke partijen hebben meegeholpen aan de totstandkoming van de tentoonstelling.

bez
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly Internet

Wij maken gebruik van cookies om je websitebezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

ok