Bezoek de tentoonstelling Robots love Music

Bestel online tickets Ontdek alle activiteiten

De muziekrobots zijn in Utrecht!
Museum Speelklok staat helemaal in het teken van muzikale robots. In de internationale tentoonstelling Robots love Music ontdek je dat de oudste en nieuwste muziekrobots naast hersens ook een hart hebben! Ze kunnen niet alleen menselijke bewegingen nabootsen, maar ook muziek componeren én zelfs improviseren. Hoe dat precies zit? Lees het snel op onze tentoonstellingspagina.

Randprogrammering
Niet alleen het museum, heel Utrecht is dit najaar in de ban van de robot. Op verschillende locaties in de stad worden door Museum Speelklok, universiteiten, podia en muzikanten de meest uiteenlopende robot-evenementen georganiseerd. Bekijk alle activiteiten in de robot agenda!

Persberichten en beeldmateriaal 
Ben je nieuwsgierig naar persberichten die vanuit Museum Speelklok zijn verstuurd rondom Robots love Music, ben je op zoek naar beeldmateriaal of wil je iemand spreken over de tentoonstelling en/of randprogrammering? Kijk dan op onze pers pagina.

Basisonderwijs programma
Laat een muziekrobot spelen, jij programmeert! Rondom de tentoonstelling Robots love Music heeft Museum Speelklok een speciaal onderwijsprogramma ontwikkeld, dat zicht helemaal focust op robots en muziek. Ontdek samen dat robots creatief kunnen zijn, kunnen communiceren en zelfs muziek kunnen maken en componeren.

Met dank aan
Bekijk hier welke partijen hebben meegeholpen aan de totstandkoming van de tentoonstelling.

bez
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly Internet

Wij maken gebruik van cookies om je websitebezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

ok