Steun ons


BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland. Ze steunen culturele organisaties die werken aan cultuur en behoud van cultureel erfgoed en werven fondsen om hun activiteiten te ondersteunen. Museum Speelklok is vaste beneficiënt van de BankGiro Loterij.

Deelnemers van de BankGiro Loterij maken kans op prijzen en steunen met hun deelname onder andere molens, musea en monumenten in Nederland. Dankzij de deelnemers kan de BankGiro Loterij ieder jaar een mooi bedrag verdelen onder culturele instellingen. Het gaat hierbij om zowel vaste jaarlijkse bijdragen als eenmalige schenkingen.

Speel mee voor Museum Speelklok!

Wist je dat je bij de BankGiro Loterij specifiek kunt meespelen voor Museum Speelklok? Bij deelname gaat 40% van de maandelijkse lotprijs naar het museum. Speel specifiek mee met de BankGiro Loterij voor Museum Speelklok en steun het museum!

BankGiro Loterij & Museum Speelklok

Sinds 2007 is er veel gerealiseerd met de jaarlijkse en extra bijdragen. Zo werd o.a. in 2008 de collectie Perlee draaiorgels aangekocht, in 2009 werd het Restauratieatelier opengesteld voor publiek, in 2011 ging de spannende programmering op Museum Podium Speelklok van start en in 2016 opende het museum zijn vernieuwde vleugel, met een muzikaal plein. 

De BankGiro Loterij VIP-KAART

De BankGiro Loterij VIP-KAART geeft gratis toegang tot Museum Speelklok en 50 andere musea. Daarnaast krijg je korting op kaarten voor theater, musicals, festivals en concerten. Kaarthouders maken bovendien kans op het bijwonen van exclusieve evenementen en arrangementen. Met deze kaart wil de loterij haar deelnemers betrekken bij het werk van culturele instellingen en hen zelf laten ervaren waar zij aan bijdragen.

Terug naar boven
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly Internet