Steun ons


VriendenLoterij

De VriendenLoterij (voorheen BankGiroLoterij) is de cultuurloterij van Nederland. Ze steunen culturele organisaties die werken aan cultuur en behoud van cultureel erfgoed en werven fondsen om hun activiteiten te ondersteunen. Museum Speelklok is vaste beneficiënt van de VriendenLoterij.

Deelnemers van de VriendenLoterij maken kans op prijzen en steunen met hun deelname onder andere molens, musea en monumenten in Nederland. Dankzij de deelnemers kan de VriendenLoterij ieder jaar een mooi bedrag verdelen onder culturele instellingen. Het gaat hierbij om zowel vaste jaarlijkse bijdragen als eenmalige schenkingen.

Speel mee voor Museum Speelklok!

Wist je dat je bij de VriendenLoterij specifiek kunt meespelen voor Museum Speelklok? Bij deelname gaat 40% van de maandelijkse lotprijs naar het museum. Speel specifiek mee met de VriendenLoterij voor Museum Speelklok en steun het museum!

VriendenLoterij & Museum Speelklok

Sinds 2007 is er veel gerealiseerd met de jaarlijkse en extra bijdragen. Zo werd o.a. in 2008 de collectie Perlee draaiorgels aangekocht, in 2009 werd het Restauratieatelier opengesteld voor publiek, in 2011 ging de spannende programmering op Museum Podium Speelklok van start en in 2016 opende het museum zijn vernieuwde vleugel, met een muzikaal plein. 

De VriendenLoterij VIP-KAART

De VriendenLoterij VIP-KAART geeft gratis toegang tot Museum Speelklok en meer dan 140 andere musea. Daarnaast krijg je korting op kaarten voor theater, musicals, festivals en concerten. Kaarthouders maken bovendien kans op het bijwonen van exclusieve evenementen en arrangementen. Met deze kaart wil de loterij haar deelnemers betrekken bij het werk van culturele instellingen en hen zelf laten ervaren waar zij aan bijdragen.

Terug naar boven
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly