Steun ons


VriendenLoterij

De VriendenLoterij is de cultuurloterij van Nederland. Ze steunen culturele organisaties die werken aan cultuur en behoud van cultureel erfgoed en werven fondsen om hun activiteiten te ondersteunen. Museum Speelklok is vaste beneficiënt van de VriendenLoterij.

Deelnemers van de VriendenLoterij maken kans op prijzen en steunen met hun deelname onder andere musea, monumenten en molens in Nederland. Dankzij de deelnemers kan de VriendenLoterij ieder jaar een mooi bedrag verdelen onder culturele instellingen. Het gaat hierbij om zowel vaste jaarlijkse bijdragen als eenmalige schenkingen.

Speel mee en steun Museum Speelklok

Wist je dat deelnemers van de VriendenLoterij zelf kunnen kiezen welk goed doel of welke culturele organisatie ze steunen? Bij deelname gaat maandelijks minimaal 40% van de inleg van je lot naar het gekozen goede doel.

Speel mee voor Museum Speelklok!

VriendenLoterij & Museum Speelklok

Sinds 2006 is er veel gerealiseerd met de jaarlijkse en extra bijdragen. Zo werd onder andere de collectie Perlee draaiorgels aangekocht, werd het Restauratieatelier opengesteld voor publiek, ging de programmering op Museum Podium Speelklok van start, opende het museum zijn vernieuwde vleugel met een muzikaal plein en is er bijgedragen aan verschillende restauraties en tentoonstellingen.

De VriendenLoterij VIP-KAART

De VriendenLoterij VIP-KAART geeft gratis toegang tot Museum Speelklok voor 2 personen. Daarnaast doen nog 145 andere musea mee en krijg je ook korting op verschillende dagjes uit, van bioscoop en dans tot musical, dierenpark en opera. Kaarthouders maken bovendien kans op het bijwonen van exclusieve evenementen en arrangementen. Met deze kaart wil de loterij haar deelnemers betrekken bij het werk van culturele instellingen en hen zelf laten ervaren waar zij aan bijdragen.

Terug naar boven
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly